U modnom dvoboju dve najlepše kraljice na svetu jedan detalj je svima privukao pažnju

kraljica leticija ranija
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čiji stajling je bolji?

Kraljica Leticija i kraljica Ranija susrele su se u Madridu u sklopu službene posete jordanskog kralja i kraljice i njihovog sina Španiji. Leticija i Ranija srdačno su se pozdravile, pa zagrljene hodale tokom posete školi i radionicama National Heritage u Madridu. Obe su bile vrlo elegantne, svaka na svoj način.

Foto: Angel Naval marina press@ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica Leticija bila je oličenje sofisticiranog letnjeg stila u midi haljini osvežavajućeg cvetnog dezena s potpisom španske modne kuće Diego Estrada. Haljina u kombinaciji toplih tonova crvene, zimzeleno plave i boje breskve stvara prefinjenu siluetu, a kraljica Španije spojila ju je sa štiklama s otvorenom petom i potpisom modne kuće Carolina Herrera, piše Zadovoljna.hr.

Foto: Angel Naval marina press@ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Štikle na špic s efektom krokodilske kože imaju kaišić na peti i visoku tanku štiklu. Te sandale ženstvene boje fuksije Leticija ima još od 2019. godine i dosad ih je nosila u već desetak prilika, a uvek privuku veliku pažnju jer su jednostavno odlične. Taj detalj je sada privukao dosta pažnje.

Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ranija je pak bila vrlo elegantna u crnoj kombinaciji podignutoj s malo roze boje. Kraljica Jordana nosila je lagani crni džemper ukrašen sitnim roze detaljima i crnu maksi suknju koja je na struku ukrašena svetlucavim roze vezom u obliku cveća i leptira.

Autfit je zaokružila višebojnim štiklama, takođe s detaljima u zagasitoj roze, s potpisom kultnog španskog dizajnera Manola Blanika i svetlom četvrtastom torbicom luksuznog italijanskog brenda Fendi.

Koji autfit se vama više dopada?

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram