Troje Srba su došli na Nedelju mode u Parizu i oduvali sve prisutne svojim stajlinzima

Moda
Foto: Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šta nose ljudi na Nedelji mode u Parizu? Pogledajte ovo troje Srba i poslušajte šta je bio njihov izbor.

Na nedavno održanoj Nedelji mode u Parizu pojavila su se neka nova lica koja su street style podigla na novi nivo. Među njima su se izdvojili Srbi koji nisu Tamara Kalinić, a na Instagram strani fotografkinje Džoane Džoj je objavljen video u kojima se predstavljaju Vladimir, Dunja i Ogi.

Dunja je rekla da živi u Majamiju, a Ogi u Monaku, došli su u Pariz na mušku Nedelju mode.

Dunjin autfit čine fenomenalne Valentino čizme, koje su definitivno prošle najzapaženije, Hermes torba, Louis Vuitton suknja i Prada jakna. Vladimir nosi H&M Studios kaput, Zara pantalone, Louis Vuitton kapu i Dior Saddle torbu, dok Ogi na sebi ima Celine jaknu, Rick Owens pantalone, jaknu i patike, i zanimljive okrugle Louis Vuitton naočare.

U još jednom videu Dunja je rekla da je krenula na Louis Vuitton reviju i kratko je opisala svoj stil. Otkrila je da obično svoje autfite bira u zavisnosti od prilike, voli da se igra s modom. Za Pariz bira nešto oštrije stajlinge koji su više fashion, dok kada putuje u Italiju voli da obuče floralne printove kakve imaju Dolce&Gabbana. Moda mora biti zabavna, što pokazuje i Dunjin razigrani, a slojeviti autfit u Parizu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram