Trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Dior
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Parizu se trenutno održava Nedelja visoke mode, na kojoj su svoje nove kolekcije prikazale prestižne modne kuće. Uprkos tome što se radi o haute couture kreacijama, postoje trikovi sa revija koje možemo da primenimo u svakodnevnom oblačenju.

Nedelja visoke mode u Parizu održava se početkom jula i jedan je od najglamuroznijih događaja na modnoj sceni.

Haute couture je francuski izraz za visoku modu koja nije nosiva svakodnevno, za razliku od Prêt-à-porter mode koja označava odeću koju možemo odmah da nosimo. Razlika je takođe i u količini komada koji se proizvedu. Prêt-à-porter se proizvodi u standardnim veličinama i ta odeća je dostupna u radnjama, dok se haute couture proizvodi u limitiranim količinama u ograničenom vremenskom roku.

Zbog svoje ekskluzivnosti, ručnog rada, neverovatnih materijala i dizajnerskog umeća, haute couture odeća je odlična inspiracija čitavom modnom svetu.

Ovog jula, u Parizu su svoje kolekcije prikazali Chanel, Dior, Off-White, ali i Azzaro – brend poznat po košuljama koji je sada prikazao svoju prvu reviju visoke mode.

Videli smo zapanjujuće haljine i ekstravagantne krojeve, ali i komade i stajlinge koje možemo kopirati u svakodnevnom oblačenju. Koje trikove možete da ukradete sa pisti, pogledajte u našem videu.

Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram