Tri sjajna morska stajlinga Nine Janković

Nina Jankovic
Nina Janković Foto:Screenshot/Instagram/janxnina

Nina Janković se ovih dana provodi s porodicom i prijateljima na odmoru, a njeni pratioci na društvenim mrežama nižu komplimente na račun njenih sjajnih "morskih izdanja" nekoliko meseci nakon porođaja.

„Ženstvenost i prirodnost su najveća ženska oružja, kao i sigurnost u sebe“, objasnila je Nina u jednom od svojih ranijih intervjua, a čini se da to pravilo primenjuje i u svojim modnim izborima.

Tako za plažu bira stajlinge koji su moderni i udobni, ističu njene fizičke adute, ali pre svega prate njen lični stil i u njima se oseća svoja u datom trenutku.

Inače mladolika glumica u jarko crvenom kupaćem i sa svetlo zelenim šeširićem izgleda poput devojčice zatečene u igri u pesku.

Za vožnju brodom izabrala je nešto elegantnije – jednodelni crni kupaći je klasika, a Ninin ima karner koji mu daje šmek viktorijanskih haljina.

A za kuliranje s najboljom drugaricom, valja uklopiti boje. Kupaći s jednom bretelom ispostavio se kao trend leta. Ninin je jednostavan, sivi i strašno kul izgleda uz naočere za sunce sa lancem.

***
Bonus video: Šminkanje po vrućini

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram