Kupaći kostim koji dobro stoji svakom obliku tela

Foto: Profimedia

Izbor kupaćeg kostima može da bude mučan proces. Često na površinu isplivaju naše nesigurnosti, ili na tržištu jednostavno ne možemo da nađemo model koji bi nam odgovarao. Zato je dobar savet da se u vašoj morskoj kolekciji nađe kupaći kostim koji odgovara baš svakom obliku tela.

Može se nađi u raznim varijantama i detaljima, ali osnova je ista – crni jednodelni kupaći svima dobro stoji.

Dokaz za to su poznate dame, koje rado biraju ovaj model kupaćeg kostima.

Manekenka Kimberli Garner nosi klasičan jednodelni kupaći crne boje, ali sa visokim izrezima za noge, koji su njenu figuru učinili još vitkijom.

Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ešli Grejem je lepotica čije obline savršeno ističe upravo crni jednodelni kupaći. Zbog dubokog izreza i atraktivnih detalja, dekolte dolazi do izražaja.

Foto:VEM / FAMAPRESS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Šerzinger odabrala je udobni, sportski model jednodelnog kupaćeg kostima. Stvoren je za bezbrižno uživanje na plaži i duge seanse plivanja.

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kortni Kardašijan zna da sa klasikom nema greške – pa je jednostavan model kupaćeg i njen izbor. Svoj morski autfit ulepšajte aksesoarima u vidu nakita i naočara za sunce.

Foto:Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Frenki Eseks je zvezda britanskog rijalitija koja je uslikana u glamuroznoj verziji crnog kupaćeg kostima. Naglašena su ramena, a prorez na pravom mestu ne ističe nedostatke i izgleda atraktivno.

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka Juana Mekgregora, Klara, pokazuje da crni jednodelni kostim može da izgleda mladalačko – važno je da izrezi budu duboki, ali na pravim mestima, kako bi vaša figura izgleda savršeno.

Foto:Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video: Kako se rashladiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram