Tri letnja autfita s haljinama koja možete lako da kopirate

Foto: Jose A Perez/ INSTAR Images/profimedia; APEX / MEGA/The Mega Agency/profimedia; TheImageDirect.com/ The Image Direct/profimedia

Nema dileme da je haljina modna vladarka leta. Kad je vruće, ništa nije lakše nego čas obući omiljenu haljinu, dodati torbu i sandale i krenuti napolje. Stoga vam donosimo predloge tri autfita svetskih zvezda koje možete kopirati sa komadima dostupnim kod nas.

Modna ikona Olivia Palermo, glumica Eva Longoria i manekenka Emili Ratajkovski nedavno su prošetale letnje haljine koje će se svakoj ženi dobro naći u ormaru.

U pitanju su tri modela koja su večna i nose se iz sezone u sezonu.

Safari, lepršava bela i cvetna haljina su trojac koji možete nositi i na posao i u slobodno vreme. Sva tri modela možete vrteti u krug čitavog leta i kombinovati uz raznu letnju obuću.

Pronašli smo komade brendova dostupnih u Srbiji koje možete kupiti odmah i tako rekreirati ova tri jednostavna letnja autfita.

Foto: Jose A Perez/ INSTAR Images/profimedia; H&M; Carvel; Zara

Cvetna haljina Olivije Palermo ima volumizirane, naglašene rukave i V izrez. Sličan model pronađite u H&M-u.

Olivija je cvetnu haljinu kombinovala vrlo smelo – uz još jedan cvetni print na mokasinama, što je zanimljiv stilski trik. Mokasine koje su jako slične njenima možete pronaći u ponudi prodavnice Carvel. Ultimativni letnji akesesoar je pletena torbica, koju smo pronašli u Zari.

Foto: Slađana Đermanović; APEX / MEGA/The Mega Agency/profimedia; Lindex; Deichmann; Nine West

Safari haljina Eve Longorije je stvorena za posao – kroj dobro izgleda na svakom obliku tela, a maslinasto zelena je neprevaziđena boja za sve sezone. Ovakvu haljinu možete kupiti u Lindexu.

Eva ju je kombinovala uz trendi papuče, a jako sličan model, koji dozvoljava stopalu da diše, ima u ponudi Deichmann. Jednostavna bež torba sa braon ručkama Nine West savršeno ide uz papuče.

Foto: Slađana Đermanović; TheImageDirect.com/ The Image Direct/profimedia; Zara; Planeta sport; Office shoes

Bela haljina je uvek asocijacija za leto, a nosi je i Emili Ratajkovski. Gotovo identičan Zara model možete da kombinujete uz jednostavne bele patike – u radnji Office smo pronašli ove minimalističke, koje potpisuje Tommy Hilfinger.

Naravno, leto ne možemo da zamislimo bez naočara. Emili nosi mačkasti model sa leopard dezenom – a takve smo videli u Planeta sportu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram