Tri haljine Emine Jahović za tri tipa zavodnice

Foto: Instagram/yaemina

Prelepa Emina Jahović je pevačica i bjuti guru sa odličnim stilom odevanja. Ona dobro balansira između scenskih i svakodnevnih izdanja, a svaki njen modni odabir odiše seksepilom. Odabrali smo tri haljine koje je nosila, a koje će probuditi skrivenu zavodnicu u vama.

Trenutno nema izlazaka ili većih svečanosti na kojima bismo rado nosili Eminine haljine i bezbrižno flertovali, ali uprkos tome, ove divne kreacije biće nam inspiracija za neka bolja vremena.

Pročitajte još:

Svi imamo trenutke kada želimo da se osetimo kao boginja zavođenja, a dobra haljina je često ključna za naše samopouzdanje i raspoloženje.

U zavisnosti od vaših afiniteta, neka od ove tri vam može poslužiti kada se spremate za dejt sa tim slatkim momkom.

Koju zavodnicu u sebi želite da probudite?

Misteriozna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kada ne otkrivate previše, uvek traže još. Ukoliko volite da zavodite zagonetnim potezima, verovatno će vas oduševiti Eminina elegantna crna haljina koja otkriva leđa. Ova toaleta koja se suptilno presijava, u kombinaciji sa sandalama sa zlatnim detaljima, ima auru misterije svojstvenu ženama sa kojima nikada ne znate na čemu ste. A upravo u tom stalnom iščekivanju je draž. Ističe svu lepotu ženskog tela na jedan odmeren i senzualan način.

Romantična

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ako večera uz sveće vama nije prevaziđena, možda biste na takav romantični dejt rado poneli ovu Emininu haljinu. Sa raskošnim cvetnim printom i definisanim dekolteom, uz glomazan nakit i crveni ruž, ova haljina je savršen spoj nežnosti i strasti. Idealan je izbor za beznadežno romantične duše.

Direktna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Smela, seksi i pomalo opasna – vi ste ona koja vodi igru u zavođenju, a mini leopard haljina pravi je način da to stavite do znanja. Ovo je komad u kojem se dočekuju zore na ludoj žurci i u kojoj se pleše kao da vas niko ne gleda. Ali je neminovno da u njoj privučete sve poglede. Nekada jednostavnost uz dozu hrabrosti ostavlja najjači utisak – baš to je slučaj sa ovom Emininom haljinom.

Koju biste vi izabrali za dejt? Pišite nam u komentarima!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram