Tri fotke Nine Badrić koje savršeno pokazuju koliko nova frizura transformiše ženu

nina badrić
Nina Badrić Foto: Instagram/badrich

Tokom godina pevačica Nina Badrić isprobala je gotovo sve stilove kad je kosu pitanju i pokazala koliko promena frzure i boje kose može da transformiše lik.

Pevačica Nina Badrić nedavno je iznenadila svoju publiku potpuno novim imdižom. Ona je na Instagramu objavila fotografiju s potpuno kratkom kosom.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

„Zašto tek sad ova frizura“, pitala ju je jedna pratiteljka.

Čovek koji je zaslužan za ovu sjajnu promenu je Ivan Pervan, frizer s dugogodišnjim iskustvom u stilizovanju kose brojnih poznatih osoba.

On je za Story.hr otkrio i pozadinu Nininog novog imidža.

„Ideja za novi imidž nastala je kao uvod u njen novi album koji je spremala za proleće. Napravili smo piksi frizuru s dodatkom boje za neki prizvuk pank 90-ih“, ispričao je popularni frizer.

Inače, Nina je kratku kosu kakvu danas ima nosila na samom početku karijere, devedesetih, pa se s novom frizurom vratila u mladost. Iako smo je najčešće viđali s dužom smeđom kosom, pevačica je tokom godina isprobala puno različitih stilova.

Jedno vreme je bila i platinasto plava, što je takođe bila sjajna promena, koju su njeni obožavaoci oberučke prihvatili.

Ta njena eksperimentisanja jasno pokazuju još jednom koliko frizura i boja kose zapravo transformišu lik i utiču na celokupni izgled.

A koja frizura Nine Badrić vam se najviše sviđa?

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram