Trenerka Džej Lo koju svi pljuju košta kao pola srpske plate

Trenerka Dženifer Lopez
Džej Lo; Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez se van sezone crvenih tepiha oblači sportski, opušteno, komotno... A u tim izdanjima je još zanimljivija modnim stručnjacima. U poslednje vreme ne izlazi iz "vrišteće" trenerke s Ralph Lauren etiketom.

Slavna Džej Lo je ovih dana s maskom „inkognito“ šetala Njujorkom, vozila bajs, kao da je niko ne gleda… Ipak, nema šanse da promakne paparacima zahvaljujući stajlingu koji verovatno samo ona može da ponese bez osećaja da „štrči“ i da „svi gledaju u nju kao da je luda“.

Trenerka Dženifer Lopez
Psihodelična trenerka Dženifer Lopez; Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je šarena trenerka drečavih boja, koja se „vidi iz svemira“ i izgleda kao da su je pravili posetioci nekog psi-trens festivala u sitnim jutarnjim satima. No, neka vas jeftin izgled ove psihodelične trenerke ne zavara. U pitanju je odeća s Ralph Lauren potpisom i odgovarajućom cenom.

Pročitajte još:

Donji deo na sniženju košta 90 dolara (pre je bio 128), a duks s kapuljačom u sličnom dezenu je 148 dolara. To je oko 200 evra, odnosno, nešto više od 20.000 dinara – neki će konstatovati da je oko pola prosečne srpske plate, ali za Džej Lo je to sitnica.

Plus, čini se, to šarenilo odražava njeno raspoloženje. Prethodno se na društvenim mrežama pohvalila da se „probudila s osećanjem posebne zahvalnosti i uzbuđenja“, da je snimala novi spot i da jedva čeka da se vrati na set.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram