Haljine Dženifer Lopez koje će ući u modne čitanke

Dženifer Lopez
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Najveća latino diva današnjice - neponovljiva Dženifer Lopez je napunila 51 godinu.

Džej Lo je juče proslavila 51. rođendan i izgleda bolje nego ikad.

Počela je kao plesačica, pa se isprobala i u glumi, da bi potom osvojila sve muzičke top liste. Nije se zaustavila na muzici, već vešto radi u sve tri oblasti – uz jednako uspešne izlete u svet mode i beauty proizvoda.

Pročitajte još:

„Slušajte, i ja ću u jednom trenutku početi da starim. I onda će svi reći: ‘Pogledaj je, izgleda tako staro!’ Ali trenutno se dobro držim. Neki dan prišla sam Aleksu (njenom vereniku) i donela mu nešto, a zatim otrčala dalje. Rekao mi je da trčim kao da imam 25 godina. Nikad nisam izašla iz tog tempa 25-godišnjakinje i izgleda da sam i dalje u tom tempu. Ali sve će se promeniti kada kosti počnu da me bole“, ispričala je Džej Lo jednom prilikom.

Ipak se svima čini da sa godinama Džej Lo izgleda sve bolje, a i svaki put nas iznova zaseni kada se pojavi na crvenom tepihu. Prisetili smo se njenih najboljih izdanja.

Zbog ove Versaće haljine koju je Lopezova ponela da dodeli „Gremija“ izmišljena je Gugl pretraga po slikama. Tu haljinu ponela je ponovo na Donatelinoj reviji godinama kasnije.

Na premijeri filma „Second act“ nosila je raskošnu pink toaletu Đambatiste Valija:

Na dodeli Oskara 2015. godine pojavila su zlatnoj „Eli Sab“ haljini:

Iste godine, Lopez je pokazala da joj Versaće dizajn najbolje stoji. Njena haljina na „MetGala“ događaju ostala je upamćena:

Takođe na svečanosti Metropolitan muzeja, Dženifer Lopez je dve godine kasnije izgledala kao Elsa iz popularnog crtaća „Zaleđeno kraljevstvo“ u Valentino haljini:

I sledeće godine je „pokidala“ i na svoj način iznela haljinu sa katoličkim motivima:

Na 61. dodeli Gremi nagrada, Džej Lo je privukla pažnju sjajnim aksesoarom u vidu šešira sa širokim obodom:

Pokazala je da joj žuta sjajno stoji u prelepoj haljini Đambatiste Valija na 73. dodeli Zlatnog globusa:

Džej Lo važi za najzgodniju damu u Holivudu – pa lako može da iznese i „golu“ haljinu u kojoj se pojavila na dodeli Bilbord latino nagrada:

I najzad, na dodeli Oskara 2019. godine, Lopez je izgledala kao prava diva, kada se  pojavila u metalik haljini koja je pratila liniju tela:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram