Trendi frizura za leto spas za prljavu kosu

Moda i lepota 12. jun 202007:14 > 11. maj 2021 12:11
popularna frizura za leto
Foto: Profimedia

Posle brojnih trendova u stilizovanju kose, za leto pred nama stiže sjajna ideja koja i primamljivo deluje i vrlo je praktična. I Dženifer Lopez i Ariana Grande obožavaju ovaj friz već poznat kao "halfie hair", a idealan je za one dane kad ne stigneš da opereš kosu.

Ova nova frizura donekle liči na čuveni half bun, gde je deo kose vezan u punđu. Ovde se umesto u punđu kosa veže u visoki konjski rep na zadnjem delu glave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Dakle, frizura je kombinacija puštene kose i visokog ili poluvisokog repa. Dobra stvar je što ovaj friz može da se uklopi i u sportski i u elegantan autfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Pritom, ova frizura idealna je za one dane kad kosa nije u punom sjaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on


Osim što ćeš je brzo napraviti, s ovom frizurom neće se videti ako kosa nije najčistija, a i ukrotićeš poneki nemirni pramen.

Pročitajte još:

Još jedan plus je što ova frizura stoji i onima sa kratkom i onima sa dugom kosom i svako je može stilizovati kako želi. Na primer, ako malo ukovrdžaš kosu i onda je vežeš u rep, delovaće vrlo elegantno. Uz dobre minđuše efekat će biti odličan. Ako si više sportski tip, iskombinuj je uz duks, farmerke i patike.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram