Tražila je ovalne nokte, a dobila najgori manikir u istoriji

Moda i lepota 04. nov 202016:55 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia

Mislili biste da je jedina stvar oko koje morate da brinete prilikom odlaska na manikir to što vam se možda neće dopasti boja. Ali jednoj ženi iz Velikog Mančestera boja je bila najmanji problem.

Ema Džons je platila 35 funti za manikir sa ovalnim, blago zaobljenim vrhovima noktiju, a bila je preneražena kada je shvatila da je kozmetičarka previše bukvalno shvatila njen zahtev.

Ogromni srebrni, blistavi nokti, koje je Ema dobila nakon posete salonu u Mančesteru, prekrili su čitave vrhove prstiju.

Njena tetka Anđela Blemings, takođe vlasnica kozmetičkog salona uskočila je da pomogne Emi da se reši ovih grdosija – ali prvo je ipak njihovu sliku podelila na Fejsbuku.

Foto: Angela Blemmings/Facebook printscreen

Pročitajte još:

„Ovo se dogodilo mojoj klijentkinji kada je otišla u drugi salon za nokte, a nije ga istražila. Nisam mogla da verujem svojim očima, pa sam morala da slikam – ona ​​je ovo platila 35 funti“, objavila je Anđela.

Od tada je njen post podeljen više od 10.000 puta i dobio je 11.000 reakcija.

Anđela je izjavila da je Emin manikir najgori koji je ikada videla i objasnila je da je njena nećaka bila previše stidljiva da bi rekla bilo šta u salonu. Ema je priznala da je u salonu bila potpuno rasejana jer su razgovarali o njenom odmoru u Turskoj.

***
Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram