Sedam ideja za gel lak manikir koji uvek izgleda efektno

Moda i lepota 20. okt 202008:41 > 11. maj 2021 12:11
nokti; manikir
Foto: Dariia Chernenko / Alamy / Alamy / Profimedia

Gel lak je najpraktičniji izbor za manikir, jer dugo traje i ne morate stalno da brinete o tome da li se lak oljuštio. Ukoliko uskoro planirate da uradite takav manikir, donosimo nekoliko ideja za lepe nokte.

Faktor dugotrajnosti gel laka znači da ipak treba da budete malo izbirljiviji sa onim što zahtevate – jer ne želite da vam se smuči nakon prvih pet dana.

Ideja za gel lak manikir ima pregršt, a mi smo izdvojili sedam fazona koji se dopadaju većini žena, stoga su odličan izbor za one koji ne mogu da se odluče.

„Nude“ – klasičan manikir koji uvek izgleda dobro

Sa nude manikirom ne možete pogrešiti, posebno sa gel lakom. U pitanju je lak koji zbog svoje neutralnosti izgleda odmereno i uredno. Pronađite pravu „nude“ nijansu za svoj ton kože i imaćete manikir koji nedeljama ide uz svaki džemper u vašem ormaru – ili bilo koji drugi komad.

Manikir u tonovima

Zašto biste izabrali samo jednu boju, kada možete izabrati pet nijansi iste boje? Svaki nokat dobija svoju nijansu, a konačni rezultat je zabavan manikir koji izgleda veoma šik. Možda je za jesen najbolje da to budu ružičasti i crveni tonovi.

Igranje sa geometrijskim oblicima

Možete iskoristiti površinu nokta da na njoj stvorite odličan efekat geometrijskih oblika, tako da deo nokta ne bude prekriven gel lakom. Odličan izbor za one koji vole upečatljivost, pa i na svom manikiru. Može biti veoma minimalistički, ali i maksimalistički – kako ko voli.

Nepogrešivi francuski manikir

Bez obzira na to kakav vam je manikir – da li je u pitanju gel ili običan lak – klasičan francuski dizajn je nepogrešiv.  Tradicionalni francuski manikir sa zaobljenim vrhovima noktiju, ili u vrhovima u obliku badema, dodatno modernizuju ovaj dobro poznat „fazon“.

Zlatno da prizove praznike

Možete nokte ukrasiti sjajnim zlatnim detaljima koji izgledaju ručno oslikani, a zapravo se rade tako što se preslikaju na nokat pomoću folije. Već mnogi razmišljaju o praznicima i euforiji koja ih prati, pa zašto da je ne prizovete već sada svojim manikirom?

Apstraktna umetnost na noktima

Ukoliko volite šareno, a želite da vaši nokti budu primećeni kao mala umetnička dela – ovo je manikir trend za vas. Izaberite razne šare i geometrijske oblike i rasporedite ih po svojim prstima – dobićete razigrani manikir koji će vas uveseljavati svaki put kada pogledate u svoje ruke.

Šljokičasti prelaz

Tokom godina postaje jasno da šljokičasti lak za nokte više nije rezervisan za decembar i januar. Naprotiv, kada je u pitanju gel manikir, slobodno osnovnoj boji dodajte sjajnu završnicu – efekat će biti jako lep. Posebno ako je ispod šljokica neka nežnija boja.

View this post on Instagram

Tipsy Tea Party ✨ @pearnova #naturalnails

A post shared by Melinda (@missmelimel29) on

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram