Tradicionalno venčanje Srba iz Australije o kojem je pisao Vogue

Foto: Printscreen/Instagram/@nikkiilic

Nikolinino i Nikolino venčanje završilo je u Vogu.

Nikolina i Nikola, par iz Srbije koji godinama živi u Australiji, pre pet godine venčao se u Sindeju, a njihovo bajkovito venčanje našlo se na stranicama prestižnog modnog časopisa Vogue.

„Prvi put smo se sreli kada smo imali 16 godina. Bila sam na porodičnom okupljanju kada sam čula kako će jedan sladak dečko da dođe, pa sam brzo otrčala u kupatilo da popravim šminku! Ono što je usledilo kasnije, bile su nedelje dopisivanja“, ispričala je Nikolina Škorić kako je upoznala sadašnjeg suprugu Nikolu Ilića za Vogue.

Par je zajedno od tada, a godinama kasnije, Nikola je zaprosio Nikolinu, te su se ubrzo i venčali.

„Želeli smo da imamo tradicionalnu svadbu“, rekla je Nikolina i dodala da su se planovi vremenom promenili.

„Nakon proslave veridbe shvatila sam da tradicionalna svadba nije ono što želim. Jednostavno sam želela veću verziju veridbe. Bila je to opuštena zabava u dvorištu sa bajkovitim svetlima i puno dobre hrane i dragih prijatelja – i bilo je savršeno. Bila sam opuštena sa stajlingom i fokusirala sam se na osvetljenje i muziku kako bih stvorila osećaj kao da plešemo celu noć u jednom od beogradskih restorana obasjanih mesečinom“, rekla je Nikolina.

Nikolina je istakla i kako joj je naupečatljiviji trenutak tog dana bio prvi ples, za koji je mislila da neće ispasti kako je planirala.

„Bilo je to posle govora, tako da su se svi opustili i zabava je zaista počela. Uvek sam se pitala da li je nezgodno tako sporo plesati sa partnerom pred porodicom i prijateljima, ali u tom trenutku imala sam utisak da smo nas dvoje sami u prostoriji i bilo je prelepo“.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram