Torba s listom čekanja rasprodata i tokom korone

Kaja Gerber
Kaja Gerber: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Torba modne kuće Saint Laurent koja je dobila ime po Kaji Gerber, ćerki Sindi Kraford je uprkos ceni od 1.000 evra, i u doba pandemije rasprodata, a za nju postoje i liste čekanja.

Dizajner modne kuće Saint Laurent Antoni Vakarelo, je izbacio novu torbicu pod imenom Kaia i posvetio ju je jednoj od najzaposlenijih manekenki u modnoj industriji. Kaja Gerber, ćerka supermodela devedesetih Sindi Kraford je radila reviju u okviru koje je prikazana kolekcija za proleće-leto 2020. te modne kuće a sada je dobila i aksesoar sa svojim imenom.

Kaja Gerber
Kaja Gerber: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Torbe su i ranije dobijale imena po poznatim ženama, a verovatno najpoznatija je ona modne kuće Hermes koja je „krštena“ po glumici Džejn Birkin. Tu su i Lady Dior koja je dizajnirana u čast Lejdi Di, kao i Mulberry torba Alexa koja nosi ime nekadašnje manekenke, danas dizajnerke – Alekse Čang.

Pročitajte još:

Nova Kaia torbica ima zlatnu kopču YSL a u ponudi su dve veličine – mala i još manja, u verzijama od jednobojne kože ili sa zmijskim printom. Model čiji kaiš se nosi ukoso u braon boji je na sajtu Saint Laurent rasprodat a cena je 995 evra.

Osim Kaje Gerber ovu torbicu su nosile i druge devojke poznate u svetu mode, popout danske stilistkinje Pernil Teisbik i glumice Luis Bojnton.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram