Top pet crnih haljina najzgodnijih žena u Srbiji koje zaustavljaju saobraćaj

Jelena Gavrilović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ko kaže da su crne haljine dosadne?

Uvek aktuelan i nezamenljiv komad ženske odeće jeste crna haljina. Njena popularnost datira još od vremena kada se prvi put pojavila na naslovnoj strani prestižnog časopisa Vogue, u kreaciji Koko Šanel. Od tada je za crnom haljinom potpuno „poludela“ ženska populacija, a euforija oko nje ne jenjava ni danas.

Glumice, pevačice, manekenke i influenserke barem jednom u svojoj karijeri odlučuju se za crnu haljinu pri odlasku na neki važan događaj.

Bilo da je duža ili kraća, sa cirkonima ili kristalima, na jedno rame ili sa nekim posebnim i neobičnim detaljima, ona je jednostavno uvek dobar izbor.

Influenserka i blogerka Ena Luna izabrala je crnu dužu haljinu, koja prati liniju tela, ali koja je u gornjem delu asimetrično sečena. Njena plava kosa i haljina u ovoj boji prave pravi kontrast i čitavo izdanje deluje još atraktivnije.

Pevačica Sara Jo se pojavila na jednom događaju u mini sako-haljini u crnoj boji, koju je iskombinovala sa crnim kožnim čizmama.

Još jednu dugu haljinu koja prati liniju tela, a koja je sečena sa strane, obukla je modna blogerka Zorana Jovanović. Veoma izazovan model, koji sa jedne strane ima minimalo materijala, stavio je u prvi plan duge Zoranine noge. Ona je uz ovu kreaciju iskombinovala malu crnu Prada torbicu optočenu šljokicama.

Minimalistički stil Nataše Bekvalac još jednom je došao do izražaja i to u crnoj haljini bez ramena koja prati liniju tela. Ovaj model je odlično stajao na pevačici, a kako bi upotpunila stajling, na glavi je imala predimenzionirani crni rajf.

Jelena Gavrilović je pokupila samo pozitivne komentare kada se pojavila u crnoj dugačkoj haljini zanimljivog dezena. Puštena kosa i crveni ruž su uz ovaj autfiit dobitna kombinacija.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram