TikTok trend konturisanja krugovima zaludeo žene

konturisanje
Foto. Printscreen/TikTok/youngbeautyglow

Za manji nos i izraženije jagodice.

Sa šminkom možemo i da se poigramo dok pažljivo izvlačimo konture lica kako bi naš izgled dobio novi sjaj.

Krugovi, zvezdice i trouglovi mogu da zamene ravne linije koje crtate dok konturišete, sve je u suštini u dobrom raspoređivanju tamnijeg i svetlijeg pudere i pozicioniranju rumenila.

@youngbeautyglow What shape we should try next? #contouring #contour #makeuptransition #foryou #tiktok ♬ original sound - Mr. Pillow Suit

Važno je samo da dobro ublendujete sve što ste iskombinovale i za tili čas ste spremne za crveni tepih.

Ono što nam se dopada kod ovog načina jeste što vam za njega treba manje vremena nego kada izvlačite linije.

Tamniji puder za konturu rasporedite oko usta, duž vilice i jagodica i uz liniju kose na čelu, dok ćete svetliji da primenite na područje oko očiju i ispunite praznine pre nego što na jagodice nanesete rumenilo. U stvari, radite isto ono što biste radile i kod običnog konturisanja, samo umesto linija stavljajte krugove. Na kraju sve izblendujte sunđerom.

Ako nemate kružni aplikator, možete koristiti i neku veću četkicu kojom možete da naneste krugove ili, kako su neke devojke uradile, poklopcem od ruža za usne.

Trend je postao izuzetno popularan kad ga je na TikToku obradila Young Beauty glow i komentari su bili više nego pozitivni.

Kad usavršite krugove, možete slobodno preći na druge geometrijske oblike i tako sebi učinite svakodnevnu rutinu zabavnijom.

@youngbeautyglow CONTOURING TECHNIQUES NO TELLS YOU 😱 #foryoupage #fypシ゚viral #contouring #contour #contouringhacks ♬ original sound - mavleen

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram