Tijana Dapčević je prvi put uradila usta i – alal vera!

Foto: Instagram/tijana.dapcevic

"Zašto ovo nismo uradile ranije?"

Pevačica Tijana Dapčević (47) je na društvenim mrežama već otkrila da kod svoje doktorke za kožu radi tretmane koktel mezoterapije, a ovih dana je pokazala kako joj lice reaguje odmah posle toga. Osim toga ona je prvi put osvežila svoje usne hijaluronskim filerima.

Prvi snimak pokazuje kako joj unose koktel u kožu uz pomoć igle, a pre toga su joj namazali anestetik kremu. Koktel mezoterapija omogućava dugotrajnu hidrataciju kože i ima snažno antioksidativno dejstvo. Kako je pojasnila dr Maja Velimirov, njena specifična viskoznost daje koži mekoću i prirodni efekat punoće.

Zatim je usledio tretman osvežavanja usana hijaluronskim filerima.

„Imam potrebu da širokom auditorijumu i gledaocima objasnim zašto sam toliko crvena. Ja ne verujem da dr Maji u ordinaciju ulaze oni koji imaju ovako užasno osetljivu kožu. Ja sam inače jedna mica osetljiva što se nikada ne bi reklo. Zbog toga je ovo crvenilo inače“, našalila se Tijana i nastavila:

„Imam jednu drugaricu koja kada dođe ovde i uradi hijaluron ili šta već ona ode bez ikakvog problema. Nije ovo problem, ovo je samo moja reakcija“.

Tijana je navela i da joj crvenilo nestane posle sat vremena.

Tijana Dapčević je ovom prilikom prvi put ubrizgavala filere u usne, i kako je otkrila – iako je njena doktorka za kožu već dugo ubeđivala da treba da proba i govorila joj da će izgledati prirodno, pogrešila je što je nije ranija poslušala. Ovi novi, bifazni fileri osim što daju volumen, daju i hidriranost, a to je ono što nam najviše sa godinama fali.

Video pokazuje i Tijaninu reakciju kada se pogledala u ogledalo.

„Pa ovakva sam usta imala pre 20 godina“, oduševljeno kaže pevačica. Na kraju je upitala doktorku zašto ovo nisu uradile ranije.

„Zato što nisi bila toliko poslušna“, odgovorila joj Maja Velimirov.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram