Tetovaže sa kristalima koje su bile pravi hit devedesetih ponovo se nose

Foto: Credit line: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Još jedan trend iz devedesetih se vraća.

Trendovi u bjuti svetu iz devedesetih sve češće se vraćaju na scenu. A za povratak nekih od ovih stilskih trenutaka možemo zahvaliti modelima poput Bele Hadid.

Manekenka je nosila obrve puput žena u devedesetim, trake za glavu, haljine iz tog perioda, vintage naočare, a sada se pojavila sa tetovežama od cirkona.

Ponovna pomama za lepljenjem kristala započela je zahvaljujući popularnoj seriji Euphoria. Devojke širom sveta su počele da lepe kristale po licu i kosi.

Jasno je da su ljubitelji lepote spremni da vrate sjaj u svoje živote, a body art je sledeća granica.

Bela je bila jedna od prvih koja je vratila umetnost na telo uz pomoć kamenčića i to na događaju Kin Euphroics – nosila je tetovažu leptira, u zlatnoj boji.

Supermodel je nosila leptira od kamenčića na boku, koji se video između mrežastog topa i helanki s niskim strukom iz dvehiljaditih. Kombinaciju je začinila baguette torbom u boji limete i mnogobrojnim zlatnim narukvicama, a izgledala je kao da je upravo izašla iz 2003. godine.

Međutim Bela nije jedina koja nosi ovaj zaboravljeni trend.

Na Nedelji mode u Njujorku , dizajnerka Sendi Liang ukrasila je svoje modele tetovažama od cirkona na bokovima, donjem delu leđa i ključnim kostima.

A sada na društvenim mrežama možete videti sve više devojaka koje nose svetlucave tetovaže. I iskreni da budemo – deluju prilično kul.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram