Teksas nokti su trend 2024. koji ćemo obožavati – podižu samopouzdanje u sekundi

Hejli Biber
Hejli Biber obožava teksas; Foto: Courtesy of Levi's/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Očekuje se da će 2024. manikir u boji teksasa biti jedan od ključnih trendova.

Sa povratkom kaubojskog stila, kao i kožnih i teksas jakni, denim nokti samo još jednom podsećaju da nam se trendovi devedesetih vraćaju na velika vrata. Inspirisan 150. rođendanom kultnih Levi’s 501 farmerki, ovu boju laka prati niz nijansi, od isprane plave do indigo tona – baš kao što svaka od nas ima svoju omiljenu nijansu teksas farmerki ili jakne, isto važi i za nokte.

Nokti Foto: Shutterstock

Na pistama brendova Chanel, Valentino, The Attico i Schiaparelli, mogli smo videti elegantne krojeve, ali u ispranim dezenima, što je možda još više podstaklo razvoj teksas palete boja za nokte.

Ova inspirisacija teksasom nije zaobišla ni britanske dizajnere kao što su David Koma i Alexander McQueen, koji su predstavili dobro poznate teksas kombinezone, farmerke i jakne, ali sa dodatkom modernog šarma u vidu užih krojeva, korseta. Kombinacija tradicionalnog i modernog je zapravo ispala mnogo bolje od očekivanog, a dizajneri su uspeli da ostave taj osećaj nostalgije uz modele koje prate želje i potrebe modernih žena. A kao višnja na tortu ovom pokretu su došli i Denim Blue nokti, koji se u 2024. ne odnose samo na manikir, već i na prihvatanja suštine vanvremenskih trendova, baš kao što je teksas, koji godinama evoluira, nestaje i vraća se, ali nikad ne gubi srž.

Nokti Foto: Shutterstock

Pogledajte primere koji će vam poslužiti kao inspiracija za teksas nokte ove sezone:

*

View this post on Instagram

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram