Svi se smeju minđušama Kim Kardašijan: „Samo ih skini i baci“

Foto: Credit line: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šta god da uradi, uvek se neko nađe da to komentariše.

Kim Kardašijan se našla na meti tviteraša zbog svojih Balenciaga minđuša koje koštaju 425 dolara, a koje izgledaju kao male kreditne kartice.

Ona je viđena sa ovim nakitom tokom dolaska na snimanje emisije Good Morning America u Njujorku, a mnogi korisnici društvenih mreža nisu propustili priliku da komentarišu minđuše – i to negativno, kao što ste verovatno mogli da pretpostavite.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dobro je poznato da se svaki potez Kim Kardašijan prati i komentariše, a trolovi sa interneta kao da samo čekaju šta će ova rijaliti zvezda novo da uradi kako bi je negativno komentarisali. To se desilo i ovog puta, a sada je akcenat stvaljen na njene minđuše.

„Kakve su to minđuše? Kreditne kartice? Da li je moguće beskontaktno plaćanje njima?“, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

„Kim nosi užasno ružne minđuše kako bi sprečila ljude da gledaju u njenu užasno ružnu kosu“, glasio je drugi komentar.

„Kim, šta god da su te minđuše, bez obzira na njihovu cenu, samo ih skini i baci“, glasio je još jedan negativan komentar. I tu ne možeš, a da se na zapitaš – zašto bi neko bacio bilo šta jer mu bilo ko kaže da to uradi?

„Zašto Balenciaga insistira na tome da nas zaj***** sa smećem? Prvo vreće za smeće, onda cipele od plastičnih flaša i sada Kim s ovim minđušama koje izgledaju kao kreditne kartice“, bili su samo od nekih komentara na račun Kiminih minđuša.

Ako se setite njenih ostalih modnih izdanja, ove miđuše i nisu toliko čudne. A i ne verujemo da bi se ovaj komad nakita komentarisao da ga je neko drugi nosio.

***

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram