Bila je jedna od najlepših glumica – plastičar je upropastio

Moda i lepota 18. feb 202110:30 > 11. maj 2021 12:10
Ešli Džad
Foto: TIZIANA FABI / AFP / Profimedia

Prelepa glumica Ešli Džad je još jedna žrtva sumanutih holivudskih imperativa koji ne dozvoljavaju ženama da ostare. Ona je tokom godina botoksom uništila svoj izgled, a prošle godine je objasnila i zbog čega je to uradila.

Ešli je poznata po brojnim uspešnim serijama i filmovima, a za svoje je uloge dobijala i brojna priznanja.

Pre godinu dana našla se na udaru kritika – napali su je zbog plastičnih operacija i deformisanog lica.

Ešli Džad
Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon toga je rekla da je počela da uzima botoks kao lek jer se mučila s migrenama, a nije ostala dužna ni onima koji su joj se rugali.

„Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića“, rekla je onda.

Ešli Džad
Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Inače, glumica je nedavno doživela nesreću u Kongu – slomila je nogu tokom izleta. Za časopis People ispričala je kako je do nesreće došlo nakon što joj se pokvarila lampa tokom izleta pa nije videla stablo koje joj se našlo na putu.

Pročitajte još:

„Nažalost, u Kongu nema prihvatljive opreme u bolnicama za povrede poput moje pa su me prebacili u Južnoafričku Republiku. Zbog osiguranja sam bila na operaciji tek 55 sati nakon što se nesreća dogodila“, rekla je Džad, ali i ispričala o teškoj situaciji u kojoj su stanovnici Konga.

Istakla je kako ljudi u Kongu nemaju ni tablete za ublažavanje bolova, a kamoli prihvatljivu zdravstvenu negu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

„Bez svoje braće i sestara iz Konga unutrašnje krvarenje bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući, zahvalna i duboko dirnuta svim potezima koje su učinili tokom 55-satne iscrpljujuće odiseje, što su mi dali život i spasili duh“, napisala je Ešli između ostalog u podužoj objavi.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram