Zaljubljene smo u stil manekenke i glumice Suki Voterhaus

Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Moderna rok muza.

Manekenka i glumica Suki Voterhaus je jedna od najbolje obučenih žena Holivuda – njen stil je eklektičan, pomalo retro, ali nikad dosadan. Ona ne nosi trendove, već obožava boho estetiku i modni uzori su joj rok muze poput Marijen Fejtful i Anite Palenberg.

Ona je rođena u Londonu, njena majka Elizabet je medicinska sestra, a njen otac je plastični hirurg. Sa šesnaest godina radila je u H&M radnji u Londonu, a tada je i započela manekensku karijeru. Kada je napunila 19 godina, postala je model donjeg veša za Marks and Spencer. Trenutno radi za Burberry i Redken, ali je u prošlosti bila lice brojnih brendova.

Međutim, Suki se sada okrenula glumi. Već je imala uloge na filmu, a trenutno promoviše seriju Daisy Jones and The Six, o doživljajima jednog rok benda tokom sedamdesetih. U vezi je sa Robertom Patinsonom, a njen bivši je Bredli Kuper.

U međuvremenu, uvek se pojavljuje besprekorno obučena. Njen poslednji autfit je u stilu serije koju promoviše – u bundi i mini šortsu izgleda kao rok zvezda.

Foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Autfiti u stilu sedamdesetih nisu joj strani – u Los Anđelesu je na savršen način stilizovala zvonarice, dok je u Parizu pokazala da koža i lateks sjajno izgledaju u kombinaciji.

Foto: Megan Cencula / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Suki voli i elegantna izdanja i kamel boja lepo pristaje njenom tenu. Ona zna kolika je moć dugog prsluka ili dobro krojenog odela.

Foto: LCUS6 / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Alessandra G / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najzad, njeni dnevni, ležerniji autfiti su odlična inspiracija. Obožavamo spoj predimenzioniranog džempera, košulje i seksi čizama.

Takođe, bela majica i farmerke su uniforma za svaki dan koja je sa razlogom klasika.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Foto: LUSG / Backgrid UK / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram