Studenti iz Kneza radničko odelo pretvaraju u modni detalj

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U modi je najvažnije igrati se i biti samo svoj. Upravo na taj način možemo da izgradimo jedinstveni stil koji nikada neće biti dosadan. To su nam pokazali studenti umetnosti koje smo sreli u Knez Mihailovoj ulici.

U doba masovnih trendova, autentičnost je retka pojava. U modnom smislu, znači da nosimo ono što nam se baš sviđa, da ga kombinujemo na neočekivane načine i ne marimo za mišljenja okoline.

Onda ćemo se sigurno izdvojiti iz gomile – baš kao Aleksandra i Ognjen, koje smo sreli u centru Beograda.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Oboje imaju zaista otkačene autfite, koji su pritom jako kul – jer se sve nekako ipak uklapa zajedno.

Aleksandra je prekršila staro pravilo i spojila prugasti teget kaput sa crnim pantalonama.

Ognjen je radničko odelo pretvorio u legitiman modni detalj, tako što je pametno odabrao komade koje je nosio preko i ispod „tregeruša“. Rolka i camel kaput zaista su promenili čitav utisak.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Detalji u njihovim kombinacijama su fenomenalni – Aleksandra nosi zebrasti ceger i svetlucave čizme, dok je Ognjen sportski kačket i retro sat prikazao u potpuno drugačijem svetlu.

Oboje se trude da isprate održivu modu, tako što rado nose odeću svojih baka, deka i roditelja, a često kupuju u second hand radnjama.

Kombinacije koje nose dokaz su da se na takvim mestima mogu naći zabavni komadi, koji će vas inspirisati da ponesete nešto sasvim drugačije od onoga što vidimo u tržnim centrima.

***

Bonus video: Reciklaža

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram