Stilske lekcije koje možeš da naučiš od Viktorije Bekam

Viktorija Bekam
Foto: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Viktorija Bekam je tokom godina menjala svoj stil i ta tranzicija je donela velike promene koje su je transformisale u jednu od najbolje odevenih žena na svetu.

Njena promena dokazuje da je stil nešto što se vremenom gradi i modifikuje. Zato je važno eksperimentisati i prilagođavati modu svom telu, a ne obrnuto. Evo šta možemo naučiti od gospođe Bekam.

Nosite ravno

Foto: Backgrid USA / Profimedia

Sigurno je da se Viktorija pre par godina mogla zakleti da nikada neće odustati od svojih visokih potpetica. Međutim, ova poslovna žena i mama četvoro dece, danas se najčešće može videti u ravnoj obući u kojoj ne izgleda ništa manje elegantno i otmeno.

Prirodno je uvek bolje

Kako je vreme prolazilo, bivša Spajsica se odrekla napadne šminke i preteranih frizura, ističući prirodnu lepotu. Viktorija stari vrlo otmeno, ali znake starenja ne pokušava da prikrije plastičnim operacijama i slojevima šminke.

Foto: ace to face / Face to Face / Profimedia

Ostanite verni svojim zaštitnim komadima

Neke komade, poput velikih naočara za sunce i zvoncara, Viktorija je ponela sa sobom iz svog “poš” perioda. To je sasvim u redu, ne bitrebalo da se odreknete onoga što volite i u čemu se osećate dobro, bez obzira na godine i trendove.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne zaboravite aksesoare

Sjajan autfit može biti još bolji uz odgovarajuće aksesoare. Viktorija je oduvek svoje jednostavne kombinacije upotpunjavala zanimljivim torbama, seksi potpeticama i jedinstvenim nakitom.

Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ukradite iz njegovog ormara

Kraljica stila poznata je po muškim ili oversize komadima koje upakuje sjajno sa svojom odećom. Ova igra krojeva i konfekcijskih brojeva može svaki autfit učiniti zanimljivijim i unikatnijim.

Foto: Xposurephotos.com / Backgrid UK / Profimedia

Zadržite jednostavnost

Svi se trude da se istaknu, pa je javna scena često zatrpana ekstravagantnim kombinacijama. Viktorija nam svojim primerom pokazuje lepotu jednostavnosti. Od ove modne ikone možemo da naučimo kako da jednostavan autfit iznesemo na pravi način.

Foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia
Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Midi dužna je seksi

Naravno da je bilo perioda kada je gospođa Bekam izlazila u veoma kratkim haljinama, ali s godinama se i to promenilo. Ima 47 godina, a poslednjih 10 godina je nismo videli u mini suknji u javnosti. Midi je trenutno nova “seksi dužina”, koja je savršeni balans između ženstvenosti, seksepila i elegancije.

Foto: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ne mora uvek usko

Nekada je bila veliki fan odeće koja se usko pripija uz telo, a danas “poš Spajsica” bira kombinacije koje su nešto šire i komontije, ali podjednako elegantne i šik.

Foto: Zed Jameson / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Eksperimentišite i menjajte se

Moda bi trebalo da bude zabavna pre svega i ako se ponašate previše uštogljeno, preskočićete svu zabavu! U pokušaju da izgradite svoj jedinstveni stil, ne zaboravite da eksperimentišete i unosite novine.

Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Odela su uvek u modi

Ništa ne može da izgleda tako moćno na ženi, kao odelo dobrog kroja. Viktorija Bekam oblači odela na svoje poslovne sastanke ali i na mnoge večernje događaje, i uvek su oči uprte u nju.

Foto: VBDB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***
Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram