Stilska ekstravagancija Marije Karan – šeta čizme koje žene izbegavaju

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica uvek iznenadi autfitom.

Marija Karan očigledno ne voli minimalizam – barem kad je reč o modi. Lepa srpska glumica, koja karijeru gradi u SAD, obožava upečatljive odevne komade koji privlače pažnju.

Baš takav je njen stil oblačenja: smeo i upečatljiv. Glumica često bira odeću koju zaista nije lako izneti i pravi naizgled nespojive kombinacije boja i dezena.

Na Instagramu je objavila fotografiju iz galerije i pokazala zanimljiv izbor obuće. Nakon što je prošetala Chanel čizme sa šljokicama, ovoga puta se opredelila za pomalo zaboravljene „gumenjake“.

Marija je uz roze gumene čizme uparila efektnu Moncler jaknu sa dezenom u vidu monograma čuvenog brenda ski odeće. Ispod jakne je nosila košulja-haljinu koju je strukirala, a još jedan zanimljiv modni detalj su čarape kojima je povezala obuću i torbu.

Glumica je za praznike nosila i „ružni božićni džemper“ koji je, opet u svom fazonu, nosila uz mini metalik suknju.

Inače, Marija Karan je nedavno bila u živi javnosti kada je otkriveno da ima novog dečka. U pitanju je crnogorski biznismen Marko, sin političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore za vreme vlasit Mila Đukanovića.

***
BONUS VIDEO: Posle uspešne sportske karijere, Ana Ivanović u novom poslu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram