Stil devojaka iz Survivora: Koja je najveća modna kraljica

Maša Kuprešanin, Nađa Erić, Milica Dabović, Mina Nikolić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Sada svi znamo kako izgledaju Suvivorke u kupaćem, ali koja ima najbolji svakodnevni stil?

Maša Kuprešanin

Ona je rođena 1997. godine i osvojila je medalje na Cross fit i weightlifting takmičenjima. Diplomirala je na fakultetu California State University- Sacramento, a o njenoj odličnoj formi ne moramo ni da pričamo.

Maša veći deo svog vremena, sudeći po njenom Instagram profilu, provodi u sportskoj opremi – koja joj fenomenalno stoji. Ali, ona kada se sredi, sredi se za desetku i izgleda kao sa naslovnice.

Mina Nikolić

Mina je glumica i ćerka slavnog glumca Marka Nikolića. Ona je u Survivor ušla kao neko ko nema mnogo iskustva u sportskim aktivnostima, ali i dalje se dobro drži.

Ona je umetnička duša i neguje taj alternativni stil oblačenja, te definitivno nije kao druge devojke. A, crveni karmin joj stoji kao da je stvoren samo za nju.

Tena Tomljanović

Takmičarka iz Hrvatske studentkinja je pejzažne arhitekture, a sudeći po njenom Instagramu – poziranje i moda joj nisu strani.

Tena, takođe, nije obična devojka. Em što privlači pažnju svojom nesvakidašnjom bojom kose, em ima upečatljiv, urban stil.

Sumejja Šejto

Sumejja se na pustolovinu u Dominikanskoj Republici odlučila jer smatra da će učestvovanje u ovakvom programu biti pravi test da ispita kolika je snaga njenog uma. Lepotici iz Sarajeva će sigurno pomoći i njen sportski duh i 18-godišnje iskustvo u borilačkoj veštini.

Ona neguje elegantan, poslovni fazon koji odlično ide uz nju i predstavlja savršenu masku za njen borilački duh.

Nika Rakić

Još jedna prelepa Hrvatica okušava snagu u rijalitiju, a svoj cilj je opisala ovako: „Cilj mi je pobediti sebe i svoje strahove, takođe videti gde su mi granice i pomaknuti ih.”

Nika je u top formi i ne plaši se da to i pokaže. Bilo da je u haljini, sportskoj opremi ili kupaćem kostimu – predstavlja pravu fitnes inspiraciju.

Ivana Banfić

Pevačica Ivana Banfić za sebe kaže da je prošla svašta, da je sve prošla. Odsedala je u hotelima sa pet zvezdica, ali i u kući od banana i lišća, a sada svoju sreću i izdržljivost testira i pred kamerama.

Ivana je slobodnjačkog duha što možemo primetiti i prema njenim odevnim kombinacijama. Voli da se oseća udobno, ne plaši se boja i definitivno se izdvaja iz mase.

Nađa Erić

Rođena je 2000. godine i ona je najmlađa učesnica Survivora. Trenutno studira, a bez obzira na to, ima više poslova: radi kao bebisiterka, a povremeno i kao dečija animatorka.

Nađa je možda hodajući mišić, ali ne plaši se da bude nežna i ženstvena. I ona voli poslovno-kežual stil, te je često možemo videti u košuljama. Bilo da je na plaži ili u kafiću, uvek je nekako prirodno i spontano tip-top.

Milica Dabović

Milica Dabović u novoj sezoni ovog avanturističkog šoua pokazala je da sportski duh nije napustio iako je odavno napustila sport. Ona nosi traku crvenog tima u Survivoru.

Ona je borbena lavica koja se ne plaši da pokaže svoje adute. Voli izazovne komade i ume da ih iznese.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram