Štikle Aleksandre Prijović nosile su i Rijana i Džej Lo, ali niko kao ona

Aleksnadra Prijović Foto:Sanjin Strukic/PIXSELL

Wow!

Aleksandra Prijović odradila je drugi od pet rasprodatih koncerata u zagrebačkoj Areni. Njeni hitovi orili su se u dupke punoj dvorani, a Aleksandra je na koncertu imala i dva posebna gosta.

Na bini joj se u jednom trenutku pridružio i Bojan Vasković iz grupe Lexington, a atmosferu je dodatno usijala pevačica Milica Todorović.

Aleksandra je prvi koncert otvorila u blještavoj toaleti s dugim rukavima, a drugi u haljini s visokim okovratnikom, dva proreza i cut out detaljima. Haljinu je promenila, ali poverenje je poklonila istim štiklama.

Naime, na početku oba koncerta nosila je model sandala za kojim luduju žene širom sveta. U pitanju je model Harmony s potpisom legendarnog italijanskog dizajnera cipela Đuzepea Zanotija.

Aleksnadra Prijović Foto:Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto:Giuseppe Zanotti

Gotovo da nema slavne dame sa svetske pop scene koja u svojoj kolekciji nema ove štikle. Neke, poput Rijane, toliko vole ovaj model, da imaju i nekoliko pari u različitim bojama.

Voli ih i Blejk Lajvli, kao i latino diva Dženifer Lopez.

Ni Džej Lo nije odolela Zanotijevom jednostavnom i klasičnom, ali vrlo elegantnom i senzualnom modelu štikli s prepoznatljiva tri kaišića i rajsferšlusom na zadnjem delu, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram