Dženifer Lopez je raskopčala najefektniji kaput sezone i pokazala kako se golica mašta

Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona zna kako.

Dženifer Lopez zna kako da ostavi utisak. U stilu prave pop zvezde i sa stavom supermodela, pojavila se na sastanku sa kompanijom „Apple Music“.

Latino diva (54), koja je nedavno pokazala svoje savršeno oblikovane noge u novoj reklami za svoj brend koktela Delolo – ovog puta je otkrila duboki dekolte i ravan stomak. I to kako!

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona svojom pojavom, smelim i uvek kreativnim autfitima, uvek privlači pažnju i inspriše javnost da pažljivo secira njene kombinacije deo po deo. Ovog puta je odabrala kombinaciju koja sama za sebe dovoljno govori – miksujući poslovni sa provokativnim, seksi look-om.

Ona je ovu igru odigrala uz pomoć providnog dekoltiranog topa u boji kože, koji odaje utisak kao da Dženifer ne nosi ništa ispod dugačkog vunenog kaputa. Duboki dekolte je ukrasila dugačkim zlatnim lančićem sa velikim krstom u stilu Jenny from the block, i dokazala da čak i posle dvadeset godina od objavljivanja jedne od njenih najpopularnijih pesama ima stomak i trbušnjake dvadesetpetogodišnjakinje.

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj poslovni sastanak je obojila tamno branom i sivim tonovima, koji su ovom seksi autfitu dali dozu oštrine i ozbiljnosti, a tamnomaslinaste široke pantalone su uobličile ceo luk.

Džej Lo nikad ne zaboravlja aksesoare, pa je ovom izuzetnom autfitu dodala minđuše i luksuzne tamne naočare koje su zaokružile njen stajling na najbolji način.

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz sve to odlično se uklopila i njena dugačka kosa sa pramenovima.

Nema sumnje da Dženifer pretvara svako mesto gde se pojavi u svoju ličnu pistu, a ovaj put je možda nadmašila i samu sebe.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram