Stigle su Nike „kroksice“ i izgledaju potpuno neočekivano

Kroks
Foto: TOBIAS HASE / AFP / Profimedia

Izgleda da je opsednutost patikama prerasla u pomamu za papučama. Više ne postoji nijedno godišnje doba u kom nije predstavljen novih hit model, a ove sezone to je svakako gumeno čudo - Crocs Nike Air Force 1. I prvi utisak nam je da izgledaju potpuno neočekivano - neočekivano dobro!

Ovaj hibrid je dizajnirao Kigan Mek Danijel koji je upotrebio prepoznatljiv Nike znak kao kaiš koji sprečava „kroksice“ da spadnu s noge. Rupice na ovim papučama su proširene u odnosu na standardni model.

Kroks Nike
Foto: Crocs x Nike Air Force 1 via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Novi model je dostupan u beloj, crvenoj, crnoj i zelenoj boji, a jako lako ga je zamisliti u letnjem periodu – pored nekog bazena, uz šorts, top i sportski šešir.

Pročitajte još:

Cena još nije poznata, a iako se već pojavila gomila negativnih komentara, nije slučajno što je ova saradnja napravljena baš sada, kad su se zbog pandemije modna očekivanja publike svela uglavnom na udobnost i funkcionalnost.

Ovo nije prvi put da brend Crocs pravi bizarne modele u saradnjama. Do sada smo videli kroksice s platformom, štiklom, bodljama, ugrađenim čarapama,…

Da li biste vi nosili Nike kroksice?

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram