Šta muškarci mogu da nauče o stilu od dečka Tamare Kalinić

Moda i lepota 12. apr 202209:30 > 15:54
Tamara Kalinić, Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara Kalinić je otkrila ko je njen dečko i ne čudi nas što toliko zna o modi.

Tamara Kalinić je objavila novi video na svom Instagram profilu na kom smo, između ostalog, mogli da vidimo i kako se ljubi sa svojim dečkom.

Naime, radi se o zgodnom momku koji se zove Filipo Testa, a ona je otkrila da je u vezi sa njim još prošle godine putem svog Jutjub kanala.

Testa je jedan od renomiranih ljudi u svetu mode, a u medijima se tvrdi da su u ljubavnom odnosu od 2020. godine. Zbog njega se navodno i preselila u Pariz, a na društvenim mrežama ga nikad nije pokazala u celosti u želji da njihovu romansu zadrže samo za sebe.

„Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen“, istakla je Tamara za jedan srpski magazin kada je pričala on njemu.

Ona je jednom prilikom u storiju objasnila da ga ne krije od javnosti, nego da za sada svako ima svoju karijeru, a da njen partner nije javna ličnost.

Ipak, morali smo da prelistamo njegov Instagram profil i oduševio nas je svojim modnim afinitetima. U opisu njegovog profila stoji haštag New Guards Group, a to je italijanska holding kompanija za proizvodnju i distribuciju savremene luksuzne mode koja je osnivana u Milanu. To nas uopšte ne čudi, ali mediji ističu da je zanimljivo što se toliko kloni javnosti i ne pojavljuje na slikama influensera, modela ili sa modnih revija.

Tema njegovog Instagrama je definitivno Off-White i možemo primetiti gomilu modnih detalja – koje bismo volele da vidimo i na muškarcima u Srbiji.

On se ne plaši aksesoara, te Filipa možemo videti kako nosi kape, sunčane naočare, ali i minđuše i marame.

Takođe možemo primetiti da često nosi i lanac koji visi o gajkama na pantalonama.

Taj detalj je oduvek bio oličenje ‘bad boy-a’, a sudeći po njegovoj dugoj kosi, bradi, a i upečatljivim šeširima – on definitivno ima dovoljno samopouzdanja da može da iznese sve.

Takođe, često nosi ‘poslovne’ pantalone u vrlo kežual varijanti – što obožavamo da vidimo na muškarcu.

Sve u svemu, ne čudi nas što je Tamara pala na njega, a definitivno može da posluži kao inspiracija našim momcima koji možda imaju frku od toga da izađu iz svojih ‘sigurica’ autfita i malo rizikuju.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram