Šta se desilo sa licem Dženifer Aniston: Plastični hirurg otkrio njenu najveću tajnu

Chris DELMAS / AFP / Profimedia

Nove fotografije Dženifer Aniston pokazuju značajne promene na njenom licu koje nisu došle kao prirodni proces starenja. Plastični hirurg objašnjava šta se dogodilo.

Sredinom 1990-ih, Dženifer Aniston je postala jedna od najvećih inspiracija, kultna ličnost čije autfite i frizure su želeli svi. Decenijama kasnije, Dženifer je uspevala da održi ovaj imidž, a ljudi su se uvek čudili kako ona ne stari. Ipak,  neke promene u njenom izgledu su došle naglo, a većina je zabrinuta da je možda neki kozmetički ili estetski tretman pošao po zlu.

dženifer aniston
Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Dženifer Aniston nikada nije krila da je pristalica tretmana i otvoreno je govorila o kozmetičkim procedurama, naglašavajući da je radila botoks, filere i operaciju nosa. Ona je objasnila da se za ove tretmane odlučila kada je osetila da više ne liči na sebe.

dženifer aniston
Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Osim ovih procedura, izgled Dženifer Aniston je prirodno evoluirao i sa 55 godina, njeno lice pokazuje normalne promene i tragove starenja.

Dženifer je možda imala koji tretman viška

U nedavnom intervjuu, dr Džastin Harper je analizirao moguće tretmane koje je Dženifer radila tokom godina, govoreći o tome kako je evoluirao njen izgled.

Dr Harper je primetio značajnu transformaciju u glumičinom izgledu, napominjući da, iako je prethodno imala dobro obavljene kozmetičke procedure, nedavne promene ukazuju na to da je možda uradila više tretmana nego što je potrebno. On je istakao da Dženiferine nazolabijalne bore, koje su ranije bile izraženije, sada izgledaju manje izražene.

Dženifer Aniston
Dženifer Aniston Foto: Janet Gough / AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia; Image Press Agency / ddp USA / Profimedia; Scoop / INSTAR Images / Profimedia

Doktor je takođe primetio zabrinjavajuću detalj oko usta Dženifer Aniston, sugerišući da bi to moglo biti zbog previše filera u nazolabijalnom području.

Što se tiče Dženiferinih usana, dr Harper je primetio da sada deluju šire. On je istakao da loše urađeni fileri mogu dovesti do istaknutih brežuljaka ili krugova na obrazima. Dr Harper je posebno primetio da Dženiferin osmeh sada pravi primetne izbočine na njenim obrazima.

Dr Harper je takođe podsetio na stalni pritisak koji poznate ličnosti u Holivudu imaju, te da im se nikakvi tragovi starenja ne praštaju. Iz ovog razloga, mnogi donose odluku da se podvrgnu prekomernim tretmanima. On je sugerisao da je Dženifer možda upala u ovu zamku, pokušavši da ispuni holivudske standarde lepote.

Čak i da je tako, on podseća da Dženifer Aniston ipak održava zdrav način života, što sugeriše njena figura. Glumica redovno trenira, zdravo se hrani i ne odustaje od svoje fitnes rutine čak ni u šestoj deceniji.

dženifer aniston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram