Dženifer Aniston otkrila šta jede i koji joj trening pomaže da ostane u top-formi

Nov fitnes program daje rezultate.

Poznata holivudska glumica Dženifer Aniston otkrila je kako ostaje u tako impresivnoj formi u nedavno objavljenom intervjuu.

Ova 54-godišnja zvezda serije Prijatelji pričala je o četiri navike koje praktikuje da bi ostala u formi u svojim pedesetim, prenosi Daily Mail.

“Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem integrealnu, svežu hranu i spavam što više mogu”, rekla je u 23. izdanju CR Fashion Book.

“Ovaj poslednji deo je izazovan za mene, ali toliko je važan. Osećam to kada se ne odmorim dovoljno. Pored svega toga, trudim se da vodim računa o tome o čemu razmišljam.”

Foto: Printscreen/Instagram/jenniferaniston

“Naš svet zaista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da smanjimo količinu informacija koje nas svakodnevno okružuju”, dodala je.

Što se tiče treninga, praktikuje metod “Pvolve”.

“Toliko mi se sviđa! Pvolve je jedinstven pristup fitnesu. Odlazim sa svakog treninga osećajući se energično i snažno, ali ne i pretučeno”, rekla je ona.

Pvolve je program vežbanja koji se fokusira na funkcionalno kretanje i koristi opremu zasnovanu na otporu.

Ova 54-godišnja zvezda objavila je na IG-u, uz video na kojem se vidi kako izgleda snažno.

View this post on Instagram

A post shared by Pvolve (@pvolve)

“Ohrabrujem ljude da probaju i sami se uvere. Bez obzira na nivo vaše kondicije, to je vežba u kojoj zaista možete početi tamo gde jeste.”

Treninzi su manje stresni, dodala je Dženifer Aniston.

“Bila sam motivisana da vežbam na način na koji nisam bio godinama. Radujem se izazovnim časovima i osećam se snažnije i ugodnije u svom telu kada to radim. Svaki put je drugačije, mislim da nisam dvaput radila iste vežbe.”

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram