Srpkinje koje izgledaju kao milion dolara odlično znaju kako da iznesu najbezobrazniji letnji trend

Foto:Shutterstock

Komadi u kojima ćete izgledate kao milion dolara i na Exitu, i na plaži, ali i na venčanju.

„Providni“ modeli su odjeknuli još prošlog leta, međutim malo njih je zapravo imali hrabrosti i kreativnosti da ih ponese.

Tada smo samo poneki top ili haljinu mogli da vidimo na poznatima, ali neminovno su nas intrigirali i privlačili pažnju. Rizični komadi poput ovih garantuju da ćete biti zvezda svake večeri, jer su i sami za sebe itekako seki, ali zahtevaju da se dodatno posvetite kombinovanju odeće. S obzirom da su najčešće ukrašeni cirkonima ili čak kristalima, u isto vreme su i dovoljno efektan aksesoar.

Naše najbolje obučene devojke ih kombinuju bez greške i za sve prilike. One su definitivno posvedočile da je ovaj trend obeležio leto 2023. te ga možemo videti svuda, od beogradskih klubova do Exita, ali spada i u glavni modni odabir mnogih poznatih ličnosti za nešto elegantnije povode.

Iako je zlatno pravilo da kada je gore kratko, dole biramo dugačko, providni topovi dugačkih rukava se mogu kombinovati uz šorc i čizme kao što je to uradila Dragana Mićalović i ponela jedan od najboljih Exit stajlinga. Za nešto opušteniju varijantu je odabrala široke crne pantalone visokog struka uz isti top, i od jedne, inače svedene kombinacije, kreirala autfit za 101 priliku.

Mogućnosti je zaista nebrojeno, a pogledajte kako su i gde poznate influenserke, glumice i manekenke nosile providne modele.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

View this post on Instagram

A post shared by MYKASH (@mykash.official)

View this post on Instagram

A post shared by Mina Draganić (@naomi___na)

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram