Specijalna haljina kraljice Leticije zbog koje su na gala večeri u Zagrebu svi gledali u nju

kraljica leticija
Foto: MPG / Alamy / Alamy / Profimedia

Kraljica u posebnom izdanju!

Španski kralj Filip VI i kraljica Leticija odazvali su se na gala večeru koju su njima u čast priredili hrvatski predsednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović.

Španjski kralj Filip i kraljica Leticija snimljeni su ispred jednog zagrebačkog hotela u kojem su odseli kako odlaze na gala večeru.

Lepa kraljica, koja važi za ikonu stila i jedna je od najmoćnijih žena u svojoj zemlji, za ovu svečanu priliku je odabrala haljinu na jedno rame. Poseban detalj je niska koja prati okovratnik haljine, a koju je kraljica uparila sa efektnim minđušama i narukvicom.

Kosu je pustila da pada, a stavila je malo jači mejkap.

U svečanoj dvorani kancelarije predsednika Hrvatske ukrala je svu pažnju i s nje nije bilo lako skinuti pogled. S druge strane, hrvatska prva dama zablistala je u glamuroznoj sivo-crnoj haljini koja joj pristaje kao salivena, piše showbuzz.hr.

Kralj Filip VI i kraljica Leticija u Hrvatsku su stigli u popodnevnim satima.

Dobro raspoloženi pozirali su zajedno pred okupljenim fotografima, a Leticija i Sanja plenile su pažnju svojom prirodnom lepotom.

Leticija je inače postala španska kraljica 2014. godine, kada joj je muž nasledio presto, a pre udaje za kralja Filipa IV radila je kao novinarka.

Rođena je u španskom gradu Ovijedu kao najstarija ćerka svojih roditelja i ima dve mlađe sestre.

Leticija je krenula očevim stopama i diplomirala je informacione nauke i novinarstvo u Madridu. Kao novinarka radila je za neke od najprestižnijih medijskih kuća, uključujući i CNN, a izveštavala je o ratu u Iraku i uživo se javila iz Njujorka nakon napada 11. septembra 2001. godine.

Leticija je danas miljenica javnosti i jedna od najmoćnijih žena u svojoj zemlji, a važi za svetsku modnu ikonu.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram