Čudna H&M suknja s rupom samo na kraljici Leticiji može da izgleda ovako dobro

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Ekstavagantni komad.

Kraljica Leticija otputovala je u Tudelu, grad u španskoj autonomnoj zajednici Navare. Povod dolaska bilo je 22. izdanje Filmskog festivala „Opera Prima“, koji se održava u Tudeli od 28. oktobra do 5. novembra.

Već smo navikli na modna iznenađenja kada je u pitanju Leticija, a sada je priredila još jedno i nosila odevni komad koji će sigurno opet izazvati mnogo rasprava, piše Zadovoljna.hr.

Naime, uz klasičnu crnu majicu dugih rukava odenula je suknju iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M sa sitnim kariranim dezenom.

Foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Prošlogodišnja modna saradnja slavnog komercijalnog švedskog brenda i kultnog japanskog brenda Toga, koji je 1997. godine osnovao Jasuko Furuta, rezultirala je zanimljivim odevnim komadima.

„Moda može odmah neverbalno da komunicira ideje i interese. Sa svojim brendom istraživao sam koncept u kojem kupac odlučuje šta će nositi i tom odlukom odmah iskazuje svoju ličnost. Može pokazati golu kožu ispod rupe u suknji ili ispod suknje nositi pantalone. Voleo bih da ova kolekcija za H&M predstavi tu ideju globalnoj publici“, kazao je Furuta.

Sudeći prema načinu na koji je nosila svoju suknju s rupom, Leticija po Furutovoj definiciji pripada grupi odvažnijih ljubiteljki mode.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema originalnom predlogu dizajnera prikazanom u kampanji, kroz rupu na suknji može se provući noga.

Međutim, Leticija je odabrala sigurniji način nošenja koji joj nije stvarao problem prilikom kretanja i sedenja. Svoju kombinaciju dopunila je crnim salonkama brenda Magrit, koje je već nosila u nekoliko prilika, te elegantnom crnom torbicom modne kuće Armani, koju je takođe reprizirala.

***

BONUS VIDEO: Badgley Mischka ponovo na nedelji mode u Njujorku posle dve godine pauze

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram