Najbolje obučena plemkinja prešišala Leticiju i Kejt

Foto: Riccardo Giordano/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Magazin Tatler imenovao je Beatris Boromeo pripadnicom evropske kraljevske porodice s najviše stila. Ona je tako svojim modnim ukusom nadmašila čuvenu kraljicu Leticiju, ali i Kejt Midlton.

Beatris Boromeo je italijanska novinarka i supruga Pjera Kasiragija, koji je sin princeze Karoline od Monaka i unuk čuvene Grejs Keli.

Ona u modnim izborima nikada ne greši – dovoljno je samo prisetiti se njene jednostavne, a bajkovite venčanice koju je nosila na venčanju 2015. godine kada se udala za Kasiragija, piše Tportal.

Beatris na svom venčanju nije nosila samo jednu haljinu, već četiri.

Dve Valentino haljine nosila je za građansko venčanje u Monaku, a dve haljine s Armani Privé potpisom odenula je za crkveno venčanje na jezeru Mađore.

Pripadnica kraljevske porodice Monaka potiče iz italijanske aristokratske loze, a otac joj je Don Karlo Ferdinando. On je pripadnik bogate porodice Boromeo.

Poprilično je slavna u svojoj domovini, a pre nego što se udala za Pjera, radila kao politička novinarka i snimala dokumentarce.

Beatris Boroneo Foto: The Photo One / Profimedia

Valentino, Armani Privé i Chanel tek su neke od slavnih i prestižnih modnih brendova koji pune njene ormare, a ova majka dvoje dece odličnim stajlinzima neretko istakne i svoju figuru.

Foto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bez obzira o kojoj se prilici radilo – odlazak na crveni tepih, brojne kraljevske dužnosti ili odmor na jahti, Beatris uvek izgleda besprekorno.

Foto: Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia

***

Bonus video: Modni trikovi iz Pariza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram