Šoping vodič: Top 10 jakni s krznom koje su sad na sniženju

Foto: Pietro Recchia / Zuma Press / Profimedia

Sniženja su još uvek u toku, pa je pravo vreme da se ponovite. Baš sada možete da ulovite toplu jaknu po nižoj ceni, a zna se da najbolje greju krzneni detalji.

Treba preživeti ovaj ledeni talas, pa nije zgoreg da nabavimo još jednu zimsku jaknu koja će nas lepo grejati, a u kojoj ćemo izgledati šik čak i na minus 10.

Pročitajte još:

Zimska jakna je komad u koji vredi uložiti, a modeli sa krznenim detaljima nikada ne izlaze iz mode. Pametno je investirati u ovaj ključan komad tokom zimskih sniženja, jer možete nabaviti lepu i kvalitetnu zaštitu od hladnoće po značajno nižoj ceni.

Zna se da se zimska jakna kupuje da traje više sezona, pa razmislite o boji, dizajnu i modelu koji je neprolazan i koji će vam i naredne sezone biti koristan.

Pronašli smo 10 različitih modela jakni sa krznom u trenutnoj ponudi, za svačiji ukus i džep.

Bajkerske jakne imaju i svoju zimsku varijantu, a za vas smo našli modele sa krznom u crnoj i beloj boji u popularnim high street radnjama Stradivarius i Pull&Bear. Bela jakna u Stradivariusu košta 3.990 na sniženju, a crna u Pull&Bear je 4.990.

Parka je model zimske jakne koji se uvek nosi i jako je praktična zbog nezaobilaznih džepova i odlične dužine. Vredi uložiti u večnu parku – model Tommy Hilfinger pronađite na sniženju u Fashion & Friends radnji za 22.494 dinara, dok je u istoj radnji military Guess model 20.394 dinara.

Foto: Fashion & Friends

*

Foto: Fashion & Friends

Za ljubitelje klasike, tu su perjane zimske sa krznenim kapuljačama, koje su dobro postavljene, udobne i idu uz sve. Crnu klasičnu zimsku jaknu brenda Guess platićete 19.734 dinara u Fashion & Friends, a belu i žutu u radnji Orsay 9.000 dinara.

Najzad, zaista je moguće da izgledate jako elegantno, a da vam pritom bude toplo – dokaz za to su dve snižene, a veoma moderne jakne sa krznom iz Fashion & Friends. U pitanju je trendi Guess jakna sa zlatnim detaljima, koja sada košta 18.174 dinara, dok Liu Jo duga crna jakna košta 23.394 dinara.

Foto: Fashion & Friends

*

Foto: Fashion & Friends

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram