Kako Beograđanke nose kaput koji nikada ne izlazi iz mode

Moda i lepota 13. dec 202019:28 > 17. maj 2021 11:59
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zimski komad koji je već dugo odraz bezvremenskog stila i za koji nema dileme da li će se nositi ili ne, je naravno camel kaput. A ovako ga nose žene na ulicama srpske prestonice.

Kaput koji je decenijama najbolja investicija, neće sigurno izaći iz mode ni u narednim sezonama, a ima ga u ormaru svaka modna ikona – njegovo visočanstvo camel kaput, izbor je i Srpkinja koje smo sreli na ulicama Beograda.

Pročitajte još:

Modna kuća Max Mara svakako je mnogima asocijacija na camel kaput, ali ga ima gotovo svaki modni brend u nekoj verziji. Kada se radi o ovom neprolaznom komadu, vredi izdvojiti nešto više novca, jer ćete ga sigurno nositi iz zime u zimu. Birajte vunu, dužinu ispod kolena i rever – mada ništa od toga nije nikakvo modno pravilo.

Na vama je da nađete camel kaput koji je po vašem ukusu i budžetu. Može se stilizovati na sto jedan način, a sofisticiranost autfita je zagarantovana.

Marija je svoj model nabavila u Zari, a nosi ga na „francuski način“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Svoj dugi kaput sa velikim džepovima ukopila je uz još jedan neprolazni komad – džemper na pruge, koji je kupila u H&M. Uz crne pantalone dubokog stuka i Opposite čizme, autfit je zaokružila bucket torbicom i lenonkama.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Najčešće se oblačim u Zari“, rekla nam je Marija, koja je upravo krenula u ovu radnju kad smo je sreli.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Studira menadžement nekretnina, a primetili smo i da nosi frizuru koja će biti najpopularnija u 2021. godini – dugi lob sa šiškama.

Bež kaput je na jako zanimljiv način stilizovala i Katarina, diplomirana pravnica.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Njen camel kaput je slične dužine, nešto svedenijeg kroja, sa duplim kopčanjem i zlatnim dugmadima. Još jednu zanimljivu stvar deli sa Marijom – sve što nosi je kupila u Zari.

U pitanju su skinny farmerke i plava košulja koju ima svaka poslovna žena i koja je jako zahvalna za kombinovanje. Svoj autfit je definitivno istakla sjajnim zimskim aksesoarima – kariranim šalom, torbom sa zmijskim printom, šubarom i plitkim čizmama.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Moj stil je pravnički, ali se prilagođavam trendovima, gledam slike. Znači neka opuštena varijanta, ali i poslovna, kad mogu da priuštim“, ispričala nam je Katarina.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram