Snežana radi za Balensijagu i kida kako izgleda – sa dečačkom frizurom i bez šminke

Foto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia;Jean-baptiste Soulliat / Starface / Profimedia;Rick Gold / Capital pictures / Profimedia; SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgleda istovremeno nežno i oštro, elegantno i buntovnički.

Model Snežana Gašić punom parom radi sa najboljim svetskim brendovima, čini se baš zato što odudara od standardnih predstava o lepoti. Upečatljive crte lica, kratka kosa i guste obrve su njen zaštitni znak.

Snežana model
Foto: Jean-baptiste Soulliat / Starface / Profimedia

Na fotografijama deluje istovremeno nežno i oštro, elegantno i buntovnički, a baš ti kontrasti i njena mogućnost transformacije je privukla i čuveni brend Balenciaga koji je angažovao da radi za njih.

View this post on Instagram

A post shared by znekey (@znekey)

Radila je i za Liu Jo, Dolce Gabbanu, Moschino i mnoge druge.

Moschino
Foto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia

„Balenciaga je brend koji izuzetno volim i dugo sam priželjkivala saradnju sa njima. Kada sam otišla na snimanje, bila sam najsrećnija na svetu i vrlo ponosna na sebe. Jedno nezaboravno iskustvo. Do same saradnje je došlo zahvaljujući mojoj agenciji u Parizu, kao i matičnoj agenciji J’s management, koja me je njima predložila. Zaista sam zahvalna na takvoj prilici“, rekla je za Journal.rs.

Giorgio Armani Prive
Giorgio Armani Prive, Foto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Snežana se inače zajedno sa Sandrom Gagić našla i na naslovnici Elle Srbija, prvoj na kojoj su dve žene prikazane u zagrljaju.

View this post on Instagram

A post shared by Sendy (@sendy_xoxo)

A iz kojih aktivnosti se sastoji njena svakodnevica i koje su tajne njenog izgleda?

View this post on Instagram

A post shared by znekey (@znekey)

„Za mene perfektan izgled znači osećati se dobro u svom telu. Naravno, u velikoj meri utiču genetika i zdrava ishrana. Što se tiče moje svakodnevice, ove godine sam dosta bila na putu, pa slobodno vreme koristim da se odmorim i resetujem provodeći ga sa bliskim ljudima i naravno sa mojim psom za kog sam izuzetno vezana“, rekla je Snežana.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram