Šljokičavi komadi koje možeš da nosiš za doček kod kuće

Foto: PrettyLittleThing via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Svima su planovi za doček 2021. godine neizvesni, ali jedno je izvesno - praznični dani su vreme kada bez griže savesti možemo da nosimo šljokice, i kada zaista treba da uživamo u svetlucavim komadima.

Možda deluje suludo da kupujete neki komad koji se nosi samo u doba praznika – međutim to su predrasude o šljokicama koje treba da prestanu.

Pročitajte još:

Svetlucave komade možete da izvučete iz ormara i za neko venčanje (kada bude moguće), fensi večeru, letnju žurku na otvorenom. Oni nam daju instant slavljenički vajb, mladalački su i šik.

Priuštite sebi barem jedan takav komad, koji će vam poslužiti kao inspiracija za razigrane stajlinge.

Pogledajte kakve komade trenutno možete da nađete u popularnim radnjama.

Ovaj topić iz Zare možete sigurno da nosite i posle praznika, u više varijanti. Leti uz suknju, zimi uz sako i pantalone visokog struka. Košta 1.590 dinara.

Foto: Zara

Pencil suknja idealna je i za poslovne varijante ako se uklopi sa strožim komadima. Naći ćete je u Stradivariusu za 2.303 dinara.

 

Foto: Stradivarius

Još jedan glamourozan top iz Zare za 2.590 dinara.

Foto: Zara

Široke pantalone sa štrasom rezervisane su za smele devojke, jer se ipak moraju pažljivije stilizovati. Koštaju 2.990 dinara u H&M.

Foto: H&M

Slip hajina u kojoj postajete princeza Bubblegum iz crtaća „Adventure time“ košta 3.290 dinara u Stradivariusu.

Foto: Stradivarius

Potpuno otkačeni disko komad nudi Pull&Bear – ova košulja baš ima prizvuk osamdesetih godina. Košta 3.290 dinara.

Foto: Pull &Bear

Glamur osamdesetih stoji i iza ove Zara bluze, koja košta 3.990 dinara.

Foto: Zara

Kada već nosite šljokice, neka kroj bude sveden. Ništa ne kaže praznici kao boja vina, koja krasi ovu Pull&Bear haljinu vrednu 4.590 dinara.

Foto: Pull &Bear

Najzad, Zara ima tri odlične srebrne haljine različitih dužina, koje koštaju 4.990 dinara. Kratka srebrna je idealna uz bajkerske čizme za „a la Kejt Mos“ autfit, dok je haljina midi dužine savršena za „ozbiljnije“ prilike. A poslednja haljina su praznici u slici – uz školice i perje, fali samo još šampanjac.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram