Slavne žene vratile pederušu u modu – ali sad se nosi malo drugačije

foto: backgrid-profimedia

Žene su poludele za ovom malo praktičnom torbom koja se nosi oko struka

Iako smo mislili da je pederuša rezervisana isključivo za pijačne prodavce visoka moda kaže drugačije, a i mi možemo da primetimo jer u poslednje vreme pederuše viđamo po ulici na sve strane.

Niko ne može da oduzme beskrajnu praktičnost ovoj torbici i interesantno je da je žene vole više od muškaraca, možda zato što kad nosimo pederušu konačno su nam ruke slobodne da možemo da ih napunimo sa milion drugih stvari i tako pravo ženski sprečimo sebe da imamo te slobodne ruke o kojima maštamo.

Još jedna dobra stvar pederuše je ta što vam je sve na dohvat ruke, tako da nema bezgraničnog kopanja i preturanja po velikim torbama u bezuspešnim pokušajima da pronađemo neku stvar koja nam je odmah potrebna.

Takođe, pederuša je na struku pa tako smanjujemo i šanse da nas neko pokrade u javnom prevozu, a ako ste mislile da nikako ne može da bude stajliš, tu smo da vas uverimo da ste se prevarile.

Bela Hadid spada u jednu od onih žena za koje kažemo da bi joj i kesa za đubre stajala dobro, pa nismo ni sumnjali da će sa pederušom da bude drugačije. Na njoj, ova mala torba zaista deluje kao da je sišla sa modne piste.

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emili Rajtakovski je možda malo preterala sa veličinom pederuše, ali nikako ne možemo da joj to oduzmemo i kažemo da ne izgleda kao sa naslovnice Voga dok šeta svog psa.

Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijana zna da pederuša može da posluži i kao odličan sistem da se neka odevna kombinacija vizuelno odvoji i preseče na pola, pa je tako dok nije bila trudna ponela svoju Gucci pederšu u kombinaciji sa pripijenom uskom crnom haljinom.

foto: Rihanna, Credit line: Felipe Ramales / Splash / Profimedia

Kendal Džener je maksimalno iskoristila moć pederuše i ovog trendi looka kad ga je ukombinovala sa šortsem i dekonstruisanim sakoom u istoj šari, a ceo autfit je presekla torbicom oko struka isto kao Rijana.

foto:JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rouzi Hantigton koristi svoju malu torbu umesto kaiša za ovaj opaki kaput sa šarom leoparda, i ne možemo, a da ne prokomentarišemo kako je uspela da spoji lepo i korisno.

foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kloi Kardašian nije zaboravila osnovnu namenu ove torbice pa je za svoj crni autfit za treniranje uklopila i jednu takvu pederšu istog stila koja se fantastično uklopila sa celom odevnom kombinacijom.

Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram