Sindi Kraford s novom frizurom izgleda bar 10 godina mlađe

sindi kraford
Foto: ACHIM SCHEIDEMANN / AFP / Profimedia

Da li ste mislili da zimi ne možete nositi letnju frizuru kao s plaže? Razmislite ponovo, a ukoliko i dalje sumnjate, zaputite se na Instagram profil Sindi Kraford. Ona nam je s lakoćom pokazala snagu razbarušenih pramenova u bilo kojoj dobi, i u bilo koje doba godine. Time nam je dala lep primer promene izgleda.

Sa sjajem od glave do pete, supermodel je ponela novu frizuru srednje dužine s puno teksture i valova, i završnicom kakvu možete postići samo na plaži – ili uz pomoć kvalitetnog proizvoda za kosu.

S dubokim razdeljkom na stranu i svetlim pramenovima, stil je kreirao Dimitris Đanetos, a podsetio nas je na Sindinu frizuru iz 1990-ih, piše City Magazine.

Ova dama živi u Malibuu, gde sunce uvek sija, ali to ne znači da mi ne bismo mogli da se ugledamo na njen izgled, spremni za sunce i plažu.

Za teksturu poput njene potražite sprej s morskom solju kako biste stvorili dašak vetra u kosi. Stajlerom takođe možete kreirati dinamiku, a blagi talasi su uvek dobar izbor. Samo pažljivo proučite fotografije, i na dobrom ste putu.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram