Severina i Jelena Rozga u istim kultnim štiklama – kojoj lepše stoje?

Luksuz na nogama regionalnih pevačica

Severina je jedna od poznatih dama koje u svojoj kolekciji zaista imaju fantastične štikle. Isto važi i za Jelenu Rozgu, a regionalne muzičke zvezde povezuje i ljubav prema jednom poznatom modelu potpetica.

Severina je na nekoliko koncerata svoje ovogodišnje letnje turneje nastupala u belim sandalama italijanskog dizajnera Gianvita Rosija kakve je u raznim prilikama već nosila i Jelena Rozga.

Ako iko ima izradu cipela u malom prstu, onda je to Gianvito Rosi, sin legendarnog italijanskog obućara Sergija Rosija, koji je zanat naučio od svog oca.

Gianvito je godinama radio za očev brend, a kada ga je 2005. godine kupio koncern Kering, odlučio je da se otisne u samostalne vode. I nije zažalio.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Njegova dizajnerska filozofija vrlo je jednostavna. Prema sopstvenim rečima, uvek pokušava da proizvede cipelu koja je originalna i moderna, ali istovremeno bezvremenska. Poseban fokus stavlja na udobnost, koja često nije prioritet kod trendovskih modela obuće.

Ljudi ne plaćaju da bi onda patili. Ako nešto nije udobno, onda to uopšte nije luksuz, smatra Gianvito.

Možda je upravo to tajna uspeha i popularnosti njegovih modela među kojima je jedan od najtraženijih upravo Portofino koji nose Severina i Jelena.

Ovaj model sandale otvorenih prstiju dolazi u tri varijante kada je u pitanju visina potpetice, a kolika je visina, vidi se po broju uz naziv sandale – 70, 85 i 105.

Severina i Jelena za sebe su odabrale varijantu s najvišom potpeticom, onom od 105 milimetara. Sandale su dostupne u raznim bojama, a izrađuju se od brušene i glatke kože.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram