Šeron Stoun u crnom korsetu je dokaz da su godine samo broj

Moda i lepota 11. mar 202110:47 > 11. maj 2021 12:09
Šeron Stoun
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Šeron Stoun je juče napunila 63. godine, a samo par dana pre toga na Instagramu je objavila fotografiju u crnom korsetu koja asocira na njen čuveni film "Niske strasti".

Šeron se ovom fotografijom zahvalila Dolce&Gabbana tandemu, a osim korseta nosi usku suknju do ispod kolena, i rukavice koje celoj kombinaciji daju izgled dostojan crvenog tepiha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Šeron je svoju pandemijsku realnost poslednjih godinu dana često delila sa pratiocima na društvenim mrežama, često bez trunke šminke, ali je kao i svaka žena povremeno imala potrebu da iskoči iz udobnih ogrtača i pidžama i uskoči u glamurozne kombinacije.

U novembru se slikala u donjem vešu uz objavu: „Ne da sam samo iznenađena već sam i zahvalna što sam i dalje model u 62. godini“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pre dve godine Šeron je za portugalski Vogue izjavila da su na početku karijere mnogi producenti mislili da nije dovoljno privlačna da bi se pojavljivala u filmovima, ali je priznala i da su njene fotografije u Plejboju pomogle da joj karijera krene uzlaznim tokom.

Pročitajte još:

To što u 63. godini izgleda odlično, Šeron duguje vežbanju i zdravoj ishrani.

„Moja tajna je da – nema tajne! Samo radim sve ono što mislim da treba da radim. Jedem pravilno, redovno spavam, vežbam i srećna sam. Imam divnu porodicu i dobre prijatelje. Biram srećne i dobre umesto loših i nezdravih stvari“, rekla je Stoun u jednom intervjuu, a kako je otkrila gomila hirurga je nagovarala da uradi zatezanje lica.

„Nekoliko puta sam saslušala o čemu se radi, ali kada bih nakon toga pogledala svoje fotografije, pomišljala bih – šta bi oni ovde imali da zategnu?“, zaključila je šaljivo.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram