Tajne Šeron Stoun zbog kojih je zovu „kraljica bikinija“

Moda i lepota 25. maj 202015:51 > 11. maj 2021 12:11
Šeron Stoun
Foto: Annette Riedl / AFP / Profimedia

Glumica Šeron Stoun ima 62 godine i više ne mora da brine da li je savršena po merilima Holivuda.

Ovih dana je objavila fotografije u bikiniju i oduševila svoje obožavaoce jer nije koristila filtere.

„Hvala što pokazuješ pravu sebe. Još uvek si prelepa“, „Podsećaš me da starenje može biti odlično“, „Savršena“, samo su neki od komentara ispod fotki na kojima je sa svojim psom Banditom.

Inače, tokom pandemije ona je redovno postavljala videe i slike bez šminke kojim je ljudima pokušavala da da podsticaj da izdrže izolaciju.

View this post on Instagram

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Šeron je 2001. godine u 43. godini doživela moždani udar, njena karijera se raspala, a onda je stigao i finansijski krah i raspad braka. Zbog svega toga borila se i sa prihvatanjem sopstvenog tela i starenja.

„Niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je potrebno za oporavak – meni je trebalo oko sedam godina“, ispričala je kasnije Šeron za Variety.

U čemu je tajna njene vitke linije u sedmoj deceniji?

Šeron je otkrila da joj nijedan trening koji radi nije isti. „Sada se svaki moj trening razlikuje od prethodnog, fokusiram se na različite grupe mišića“, rekla je. Ona posećuje fitnes klub četiri ili pet puta nedeljno, kombinujući različite vežbe: treninge snage, pilates, istezanje, jogu i ples.

Takođe, ne pije alkohol. Otkrila je da je za to „kriva“ Madona. Šeron je jednom prilikom pitala svog trenera: „Šta ja ne radim, a ona radi?“. Trener je rekao: „Mislim da ne pije alkohol.“ Tada je odlučila da potpuno eliminiše alkohol iz života tri meseca i videla je veliku razliku.

Osim alkohola, ona nikada ne jede gluten, prerađevine, gotovu hranu, a ne pije ni kafu. Zamenila je kafu zelenim čajem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram