Selin Dion je pokazala da je modni genije

Selin Dion
Foto:Profimedia.rs

Selin Dion 30. marta puni 52 godine i to je idealna prilika da se osvrnemo na njen stil.

Ranije poznata po anđeoskom glasu, slavna pevačica se poslednjih godina istakla kao pravi modni kameleon. Izgleda sjajno bilo da se obuče u svedenu kraću haljinu sa ogrtačem u istom sivom karo dezenu, sa šeširom i u dubokim crnim kožnim čizama, ili nas iznenadi u jarkožutom kaputu s trenerkom, ili pak ponese efektnu zelenu haljinu golih ramena, kao što je bilo prošle godine u Parizu.

Selin Dion
Foto:Profimedia.rs

Selin nam je svima idealna inspiracija jer ona zna kako se nosi duga bunda militari printa i da odlično ide uz šešir nalik na polucilindar. Odlična ideja za proleće je cvetno odelo koje je Selin uklopila uz nisku punđu i belu kožnu tašnu.

Pročitajte još:

Za one malo smelije tu je njen autfit kao pravi spoj bele košulje i crnog sakoa sa žutom tutu suknjicom. Rado se vraća i stajlingu devedesetih, pa možemo da je vidimo i u neobičnoj crno-pink kombinaciji koju potpisuje Prada.

Selin Dion
Foto:Profimedia.rs

A onda se sasvim transformiše u pravu elegantnu damu, pa ponese midi-suknju i mantil karo dezena sa crnom rolkom i visokom punđom. Odlično zna i kako da razbije monotoniju, pa nas oduševi bordo trapericama, žutom bluzom, koralnim dužim sakoom i belim šeširom.

Bravo, Selin, i samo tako nastavi!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: 

Facebook

Twitter

Instagram