Seksi čizme Ane Štajdohar u kojima svaka žena postaje diva

Ana Štajdohar Foto:Ivan Dinić/NovaS

Praznici su idealna prilika da se prepustite glamuru i osetite moćno, seksepilno i samouvereno. Ana Štajdohar je pokazala čizme koje će vam doneti baš takav osećaj.

Postoji taj jedan komad u ormaru svake žene koji čini da se oseća kao seksi diva – visoke čizme Ane Štajdohar su jedna baš takva modna poslastica kojom možete da častite sebe ove praznične sezone.

Ana je za emisiju Ivana Ivanovića odabrala malu crnu haljinu sa asimetričnim izrezima, koju je uparila sa vatrenim čizmama iznad kolena koje su njenom autfitu donele savršenu dozu seksepila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar)

Pročitajte još:

Čizme poput Aninih su „statement“ komad koji nosi ceo autfit, koji ne može proći nezapaženo i koji zaista unosi taj glamurozni efekat u naše oblačenje. Model iznad kolena omiljen je već dugo, a žene ipak češće biraju neke mirnije boje, poput crne ili sive.

Ipak, crvena boja je savršen način da napravite modni iskorak ove zime i preuzmete rizik koji će vam se sigurno isplatiti. Odlično će se uklopiti uz malu crnu haljinu koju svi imamo u ormaru, ali i uz sivu, belu pa i šljokičavu.

Usudite se da ih nosite i u glamuroznoj dnevnoj varijanti, i to ne samo uz suknju ili haljinu, već recimo uz uske farmerke, belu košulju i dobar kaput.

Proverili smo gde ih možete naći u radnjama i izdvojili tri modela. Deichmann ih nudi za 5.490 dinara, Nine West u nešto svedenijoj, croc varijanti za 8.443 dinara, a Shoestar za 16.499 dinara.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram