Sedam autfita koji će vas ubediti da kupite kožne pantalone

Bela Hadid
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kožne pantalone postale su nezaobilazan deo naših zimskih ormara. Tople su, šik i seksi – stoga je jasno zašto su favorit za hladnu sezonu. Baš kao što su farmerke osnova mnogih naših autfita, istu tu ulogu mogu odigrati i dobre kožne pantalone. Uvek su pametna investicija – ukoliko uložite u klasičan model, sigurno ćete ga nositi više sezona.

Zbog praktičnosti i lakog kombinovanja, kožnim pantalonama se uvek rado vraćamo. Kako ih možete nositi ove sezone?

Uske kožne pantalone

Ako ste izabrali skinny model kožnih pantalona, nosite ga uz šire gornje delove, kako bi dobili efekat šik ležernosti.

Kaja Gerber stilizovala je svoje kožne pantalone uz jaknu u vojničkom stilu – ova dva trenda se odlično uklapaju. Uz to je ponela hit torbu sezone iz devedesetih, kao i simpatični zimski kačket.

Foto:247PAPS.TV / Splash / Profimedia

Olivija Palermo je odabrala elegantniji stajling s uskim kožnim pantalonama, idealan za posao. Nosite ih uz topli džemper, ispod kog u hladnijim danima možete dodati i košulju.

Foto_BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Široke kožne pantalone

Ukoliko se opredelite za širi i ravan kroj kožnih pantalona, inspiraciju potražite u stilu gošće Nedelje mode u Parizu. Ona je osmislila vrlo elegantan autfit – pantalone je uklopila sa košuljom od kože, istakla je maramu – a izbor obuće i torbe je nepogrešiv.

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za neobičniji stajling, poigrajte se proporcijama. Druga šik Parižanka je široke pantalone kombinovala sa predimenzioniranom belom košuljom i kratkom kožnom jaknom. Dokaz je da možete izgledati dobro u koži od glave do pete, ako pametno odaberete „vezivne“ komade.

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najzad, ideju za ležeran, sportski autfit sa širim kožnim pantalonama daje nam manekenka Emili Ratajkovski. Dovoljan je lagani džemper, patike i dugi kaput – imate autfit s kojim nema greške.

Foto:ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Braon kožne pantalone

Crna boja je svakako najpraktičnija, ali ove sezone braon tonovi dolaze u prvi plan. Kožne pantalone u nijansama opalog lišća mogu izgledati čak i bolje od klasičnih crnih.

To se najbolje vidi u autfitu šik gošće Nedelje mode u Parizu. Ona je spojila nekoliko nijansi tople braon boje. Ponela je blejzer koji uvek dobro izgleda s kožnim pantalonama, a seksi momenat postigla je kratkim topom.

Foto:Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najpopularnija manekenka današnjice, Bela Hadid, prošetala je kombinaciju u kojoj će vam sigurno biti toplo. Braon kožne pantalone nosi uz retro džemper sa romboidima, a neočekivan stilski trik je dugi kožni mantil – komad koji vas sigurno pretvara u modnu ikonu.

Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram