Šarliz Teron u kupaćem je jedna od nas

Šarliz Teron
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko god uloga paparaca u životima poznatih ume da bude užasna, neke fotografije koje pružaju uvid u njihove živote bez reflektora dobro dođu. Šarliz Teron, jedna od najlepših žena sveta, je na plaži kao svaka od nas - bez šminke, opuštena, bez savršeno zategnutih mišića, obično-neobična i divna.

Šarliz Teron sa majkom Gerdom odmor provodi u Meksiku. U jednodelnom kupaćem kostimu, bez vrhunske garderobe poznatih dizajnera i sa mokrom kosom, holivudska lepotica zaista izgleda kao bilo koja od nas.

Šarliz Teron
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro je videti poznate lepotice u svakodnevnim izdanjima jer nas podsećaju na nešto jako važno – slike koje viđamo u magazinima i snimci s premijera nisu realni. To je ulepšana stvarnost koja prija oku, ali je često pogubna za psihu. Posebno mladih devojaka koje slede svoje idole i žele da dostignu te nerealne „ideale“ lepote.

Šarliz Teron
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zato svaku fotku Šarliz dobro pogledajte i kad dođe kraj zime neka vam prva pomisao na leto ne budu – zatezanje, dijeta, celulit. Sve što radite za sebe, radite jer vam prija ili vam se tako sviđa, a ne zbog nametnutih merila. Pogledajte Šarliz, zar nije predivna?

Šarliz Teron
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram